instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Moderna retrovibbar och rotting – se bilderna på H&M Homes nya möbelkollektion

Av: Metro Mode

I somras lanserade H&M Home sin första möbelkollektion och nu är  det dags för den andra kollektionen. En kollektion med lampor och möbler med inslag av många stilar och årtionden. Bjuder på flörtar med Art Deco, 50-tal och 80-tal. 

Delar av vårens möbelkollektion har redan börjat landa i butikerna men än finns det några släpp att vänta på. I den här kollektionen hittar vi både mässingslampor i mjuka former, rottingmöbler med en bohemisk touch men också trä- och rottingmöbler i raka linjer. Många spännande nyheter i olika stilar. I den här kollektionen debuterar också H&M Home med ett set utemöbler för den lilla uteplatsen eller balkongen, de kommer finnas tillgängliga från i början av mars.

Priserna på de olika delarna kommer vara mellan 249 – 2999 kronor och det första släppet har redan varit, så en del av kollektionen finns i butik nu. Den andra delen kommer lanseras under våren.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår