instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Paradvåningen i Göteborg som tillfredsställer alla våra inredningsdrömmar

Av:

Den pampiga sjurummaren i Vasastaden i Göteborg är som tagen ur ett inredningsmagasin. De smakfulla detaljerna och färgvalen gör att vi vill flytta in direkt. Följ med på en rundtur! 

Foto & källa: Bjurfors

På Aschebergsgatan i pittoreska Vasastaden ligger en våning på 242 kvadratmeter, på tredje bostadsplanet i det höga nationalromantiska palatset. Pampigt och pompöst minst sagt, men inredningen är allt annat än högtravande. Här möter den inbjudande sekelskiftesmiljön det skandinaviskt moderna i form av stora ljusa ytor och dova pasteller. Rustika trädetaljer mixas med ljusgrå väggar, lyxiga tunga tyger, marmor och glas.

Sjurums-lägenheten har bland annat en stor salong, matsal, tre balkonger samt en uthyrningsdel med egen ingång. Utgångspriset är 12,5 miljoner kronor och den ligger ute till försäljning via Bjurfors. Kolla in bildspelet nedan för en stor dos inredningsinspiration!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår