instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Midsommar – så dekorerar du ett vackert bord

Av: Metro Mode

Passa på att sätta guldkant på midsommardukningen med de här fina sakerna! Nedan listar vi vad som behövs för att lyfta midsommardukningen till nästa nivå!

Foto: Nordic Nest

En dryckeshink för att hålla det festliga bubblet kallt, eller söta serveringsskålar och vackra servetter, dukningen sitter i detaljerna. En vacker midsommarstång till bordet, doftljus och underlägg kan göra underverk för din dukning.

Ingen Midsommar utan blommor, så låt dig även inspireras av naturen. Har du möjlighet kan du plocka stora fång ängsblommor och sätta i vas, eller så köper du vackra buketter hos blomsterhandlaren. Mixa och matcha mellan stora och små vaser för att skapa dynamik i dukningen. Använd gärna också olika färger på vaserna för att skapa harmoni för ögat. Håll dig dock gärna till samma färgskala på blommorna och vaserna.

Foto: Sostrenegrene.com

Smycka även tallriken med blommor. En enkel fin kvist eller några blommor blir fint på servetten eller tallriken och ger en inbjudande känsla till den som skall sitta där. Eller varför inte knyta en blomma runt glaset med ett tunt snöre?

Nedan får du hjälp med vad du kan införskaffa för att göra dukningen till midsommar så festlig som möjligt!

Här hittar du massor av inspirerande artiklar inför Midsommar!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår