Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Så förnyar du ditt hem – 8 enkla och billiga stylingtips

Så förnyar du ditt hem – 8 enkla och billiga stylingtips
8 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/02/Fornya-ditt-hem-med-enkla-medel-enkla-tips-och-trix-byt-ut-handtagen-knoppar.jpg

Byt knoppar och handtag

Ett enkelt sätt att förnya ditt kök eller sovrum är att byta ut handtagen på skåpluckor och garderober. Det är enkelt att byta själv och det finns oändliga valmöjligheter. På ett kick kan din trötta garderobsdörr få nytt liv igen. Här kan du hitta många fina handtag och knoppar. 

Foto: atelier-azimute.fr

https://metromode.se/files/2016/02/Fornya-ditt-hem-med-enkla-medel-enkla-tips-och-trix-fina-buketter-farska-blommor.jpg

Ta in färska blommor

En vacker stor bukett kan få vilket trist rum som helst att stråla. Investera i en vacker vas och köp en vårbukett. Har du varken tid eller lust till att göra något storslaget är det är ett perfekt sätt att piffa upp ditt hem.

Foto: lovelylife.se/mokkasin

https://metromode.se/files/2016/02/Fornya-ditt-hem-med-enkla-medel-enkla-tips-och-trix-kop-nya-lakan.jpg

Köp nya lakan

Sovrummet är ett rum som tyvärr ofta glöms bort och man roterar oftast samma lakan om och om igen. Ge ditt sovrum lite extra kärlek genom att köpa ett fint bäddset. Rummet kommer verkligen få sig ett ansiktslyft.

Foto: apartmenttherapy.com

https://metromode.se/files/2016/02/Fornya-ditt-hem-med-enkla-medel-enkla-tips-och-trix-grona-vaxter.jpg

Ta in mer grönt

Det finns nog inget som ger ett hem så mycket liv som gröna växter. Har du börjat tröttna på ditt hem och allt känns bara grått och trist? Köp hem lite fina växter. Ju fler desto bättre. Luften inne kommer förbättras och ditt hem kommer kännas levande igen.

Foto: yellowtrace.com.au

https://metromode.se/files/2016/02/Fornya-ditt-hem-med-enkla-medel-enkla-tips-och-trix-kop-en-ny-matta-1.jpg

Byt ut dina mattor

En matta är ett bra sätt att förändra ditt hem. Byt plats på dem eller köp en riktigt fin statement-matta. Du kommer bli förvånad av hur stor skillnad det faktiskt kommer att bli. Kanske passar din vardagsrumsmatta bättre i sovrummet och kanske ska köksmattan bytas ut? Testa också att byta plats på dina möbler. Den där extra fåtöljen i vardagsrummet kanske passar perfekt i hallen?

Foto: blog.anthropologie.com

https://metromode.se/files/2016/02/Fornya-ditt-hem-med-enkla-medel-enkla-tips-och-trix-organisera-dian-hogar-stilleben.jpg

Ändra om i dina "högar"

Har du ett gäng böcker eller tidningar i ett vackert stilleben? Gör en rockad och byt ut dem. Lägg dem i en annan ordning, ta bort någon eller lägg till. Du kommer märka att något känns annorlunda men du kan inte riktigt säga vad det är.

Foto: decocrush.fr/ladysadie.com

https://metromode.se/files/2016/02/Fornya-ditt-hem-med-enkla-medel-enkla-tips-och-trix-nya-kuddar.jpg

Byt ut dina kuddar

Att byta ut dina textilier är ett perfekt sätt att ändra karaktär på ditt hem. Vill du vara lite extra kreativ kan du köpa ett fint tyg och sy dem själv eller så köper du några fina kuddfodral. Gör din soffa levande och byt ut efter månad och säsong.

Foto: apartmenttherapy.com

https://metromode.se/files/2016/02/Fornya-ditt-hem-med-enkla-medel-enkla-tips-och-trix-rensa.jpg

Rensa, rensa och rensa

Det bästa tipsen för att förnya ditt hem är att rensa ut att du inte behöver. Gör en ordentlig genomkörare och tänk efter. Tillför verkligen den här grejen någonting och använder du verkligen den där filten? Ta bort allt som tar plats och inte gör någon nytta. Ditt hem kommer kännas fräschare och tar du bort en massa saker så finns det plats för nya.

Foto: normcph.com

Metro Mode ger dig tips på hur du kan förändra ditt hem med enkla medel.
 
Det är nytt år och snart börjar våren närma sig. Vi börjar bli trötta på de murriga färgerna och på våra tråkiga hem. Det är helt klart dags för en förändring. Du behöver inte möblera om, köpa en storslagen möbel eller göra en totalrenovering för att förnya ditt hem. Med små och enkla medel kan du göra en total makeover, utan att det kommer kosta dig en förmögenhet. Metro Mode ger dig 8 tips på hur du, snabbt och enkelt, kan förändra ditt hem.
Foto: yellowtrace.com.au/normcph.com

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!