Artikeln innehåller annonslänkar
Home

Så förnyar du ditt hem – 8 enkla och billiga stylingtips

Om du är sugen på att uppdatera ditt hem men inte spendera en förmögenhet har du hamnat helt rätt – Metro Mode ger dig tips på hur du kan förändra ditt hem med enkla medel.

Våren är på ingång och vi börjar bli trötta på de murriga färgerna som dominerat våra hem. Det är helt klart dags för en förändring. Du behöver inte möblera om, köpa en storslagen möbel eller göra en totalrenovering för att förnya ditt hem. Med små och enkla medel kan du göra en total makeover, utan att det kommer kosta dig en förmögenhet. Metro Mode ger dig 8 tips på hur du, snabbt och enkelt, kan förändra ditt hem.

Byt knoppar och handtag KÖP

Byt knoppar och handtag

Ett enkelt sätt att förnya ditt kök eller sovrum är att byta ut handtagen på skåpluckor och garderober. Det är enkelt att byta själv och det finns oändliga valmöjligheter. På ett kick kan din trötta garderobsdörr eller köksluckorna få nytt liv igen. Varför inte testa en variant i läder?

De guldiga knopparna på bilden hittar du här.

KÖP

Nästa bild
Köp nya lakan KÖP

Köp nya lakan

Sovrummet är ett rum som tyvärr ofta glöms bort och man roterar oftast samma lakan om och om igen. Ge ditt sovrum lite extra kärlek genom att köpa ett fint bäddset. Rummet kommer verkligen få sig ett ansiktslyft.

Den här varianten är i tvättat lin och kommer från Ellos Home.

KÖP

Nästa bild
Ta in blommor KÖP

Ta in blommor

En vacker stor bukett kan få vilket trist rum som helst att stråla. Investera i en vacker vas och köp en vårbukett. Har du varken tid eller lust till att göra något storslaget är det är ett perfekt sätt att piffa upp ditt hem.

Här hittar du vårens vackraste vaser.

Just den här handmålade vasen finns här.

KÖP

Nästa bild
Ta in mer grönt KÖP

Ta in mer grönt

Det finns nog inget som ger ett hem så mycket liv som gröna växter. Har du börjat tröttna på ditt hem och allt känns bara grått och trist? Köp hem lite fina växter. Ju fler desto bättre. Luften inne kommer förbättras och ditt hem kommer kännas levande igen.

Den här extra stora fiolfikusen kan du klicka hem här.

KÖP

Foto: Ellos Home

Nästa bild
Byt ut dina mattor KÖP

Byt ut dina mattor

En matta är ett bra sätt att förändra ditt hem. Byt plats på dem eller köp en riktigt fin statement-matta. Du kommer bli förvånad av hur stor skillnad det faktiskt kommer att bli. Kanske passar din vardagsrumsmatta bättre i sovrummet och kanske ska köksmattan bytas ut? Testa också att byta plats på dina möbler. Den där extra fåtöljen i vardagsrummet kanske passar perfekt i hallen?

Just varianten på bilden finns här.

KÖP

Nästa bild
Ändra om i dina KÖP

Ändra om i dina "högar"

Har du ett gäng böcker eller tidningar i ett vackert stilleben? Gör en rockad och byt ut dem. Lägg dem i en annan ordning, ta bort någon eller lägg till. Du kommer märka att något känns annorlunda men du kan inte riktigt säga vad det är.

Här hittar du vårens vackraste detaljer som snabbt lyfter ditt hem.

Kannan på bilden finns här.

KÖP

Nästa bild
Byt ut dina kuddar KÖP

Byt ut dina kuddar

Att byta ut dina textilier är ett perfekt sätt att ändra karaktär på ditt hem. Vill du vara lite extra kreativ kan du köpa ett fint tyg och sy dem själv eller så köper du några fina kuddfodral. Gör din soffa levande och byt ut efter månad och säsong.

Kuddfodralet med tofsar hittar du här.

KÖP

Nästa bild
Rensa, rensa och rensa KÖP

Rensa, rensa och rensa

Det bästa tipsen för att förnya ditt hem är att rensa ut att du inte behöver. Gör en ordentlig genomkörare och tänk efter. Tillför verkligen den här grejen någonting och använder du verkligen den där filten? Ta bort allt som tar plats och inte gör någon nytta. Ditt hem kommer kännas fräschare och tar du bort en massa saker så finns det plats för nya.

Foto: Ellos Home.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!