Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Så här gör du fina marmorerade påskägg att hänga i riset

marmorade-agg-pask-pasken-2016
Vet du inte vad du ska pynta påskriset med? Gör som Metro Modes bloggar Linn Herbertsson och gör ett par trendiga marmorägg. Så här gjorde hon sina fina ägg.
 
Du behöver:
Ägg
Superlim
Sytråd
Knappnålar
Nagellack i valfria färger
En skål med vatten
 
Gör så här: Börja med att sticka hål i ägget med en knappnål, ett i toppen och ett i botten. Sedan blåser man ut innehåller och det här tyckte jag var ganska svårt. Petra berättade igår att man tydligen kan köpa färdiga, vita ägg i hobbyaffärer så det är helt klart ett tips om ni vill spara lite tid.
 
För att fästa tråden lätt så doppade jag en knappnål i superlimmet och förde sedan in den i ägget och lät torka. Det blev riktigt fint också istället för att använda ståltråd tyckte jag det var ett bra alternativ. Knyt tråden runt knapphuvudet, knyt en ögla och ta sedan fram din skål med vatten. Jag använde ett ljuslila nagellack från Essie som jag doppade äggen i först och sedan ett mörkgrått från H&M (mitt favoritlack just nu faktiskt) för att få till lite mer nyans.
 
Klicka här för att läsa hela beskrivningen på Linns blogg >>

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!