instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Så lyckas du med spegeltrenden som inredarna älskar

Av: Metro Mode

Vad sägs som att att byta ut din tråkiga tavelvägg mot några vackra speglar? Det som är så bra med speglar, förutom att det är oerhört vackra, är att de passar in överallt. Eftersom de speglar omgivningen så smälter de både in och sticker ut. Okej, så nu vet vi att speglar är de nya tavlorna och att vi helst borde köpa några på stört, men hur gör man?

Egentligen är det bara din fantasi som sätter gränserna för hur du vill inreda med speglar. En grundregel är att du bestämmer dig för vad du vill göra och kör det fullt ut. Vill du ha en stor spegel, då köper du en stor spegel som nästan täcker en hel vägg. Vill du ha en spegelvägg med flera små speglar så gör du det ordentligt, det räcker inte med tre små speglar det ska vara många och i olika storlekar. Så länge du håller en röd tråd så kommer det bli ett snyggt resultat. Kika in i bildspelet för att få lite tips och råd för hur du inreder snyggt med speglar.

Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

Foto: sfgirlbybay.com/deringhall.com

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår