instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

26 trendiga skulpturala inredningsdetaljer

Av: Metro Mode

Nu när vi fortfarande är hemma mycket vill vi ha något vackert att vila ögonen på. Prydnadsföremål och vackert designade vaser är tillbaka med besked och våren 2021 tar vi in skulpturala former och stilleben i inredningen. Här hittar du 26 fina varianter du inte kommer kunna slita blicken från!

Foto: @indivisualstyle (vas från Jotex), H&M

Efter år av minimalistisk inredning så går vi nu mot devisen “more is more”. Nu vill vi inte gömma våra vaser i ett skåp och bara ta fram dem när vi har en bukett – låt den stå framme genom att placera den i ett vackert stilleben i bokhyllan eller på soffbordet, ensam på en piedestal eller blompelare för ett omedelbart blickfång.

Vi älskar också att skulpturer och prydnader som får ta plats är tillbaka; en klassisk byst eller staty blir en välkommen stilkrock mot en i övrigt modern inredning, och de är faktiskt inte så svåra att hitta. Håll koll på auktionssajter, sajter där privatpersoner säljer saker och i second hand-butiker – kanske lyckas du lägga vantarna på ett unikt exemplar? Om inte så har vi listar prydnaderna och vaserna som ger ditt hem karaktär nedan!

Här hittar du en DIY-guide till hur du gör dina egna piedestaler hemma med hjälp av MDF-skivor, och här med ett gjutrör och ett gäng rundstavar!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår