Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Se första bilderna på H&M-märket Arkets inredningskollektion (det ser SÅ bra ut)

Se första bilderna på H&M-märket Arkets inredningskollektion (det ser SÅ bra ut)
10 Se Bildspelet

Enda sedan vi fick höra talas om nyheten att H&M ska lansera ett nytt märke har vi varit i extas! När vi dessutom fick veta att märket även kommer ha inredning blev vi så nyfikna och ÄNTLIGEN har de första bilderna släppts. Det ser riktigt lovande ut!

Den 25 augusti slår Arket upp portarna till deras första fysiska butik i London och även webbshoppen. Vilket betyder att det är bara några veckor kvar tills vi får se allt. Medan vi tålmodigt väntar så tittar vi på de nya kampanjbilderna som har släppts. Där får vi en försmak på inredningskollektionen och på vad vi har att vänta oss den 25 augusti. Här i Sverige får vi vänta lite längre på att få en fysisk butik, så länge som till i vår. Då öppnar de en butik på Birger Jarlsgatan 9 i Stockholm.

Arket kommer prismässigt ligga lite över H&M och fokus kommer ligga på design och kvalitet. Titta in i bildspelet och känn habegäret växa. Här kan du se alla bilder på damkollektionen>

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!