instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Snygga kuddfodral – gör vårfint hemma med enkla medel

Av: Metro Mode

Att byta textilier är det enklaste och billigaste sättet att skapa förändring hemma. I år är det extra trendigt med fluffiga kuddar och när våren gör entré tar vi gärna in lite ljusare nyanser i olika pasteller eller jordnära toner! Vi tipsar om 36 favoritkuddar!

Foto: H&M Home

Nedan listar vi 5 enkla tips att enkelt förändra hemmet med textil. Det finns inga rätt eller fel – utan släpp in säsongen och låt fantasin flöda.

1. Välj en färgskala

Börja med att fundera vilken färgskala du gillar. Ligger naturnära toner varma hjärtat eller är du en person som föredrar starka färger? Om du har flera prydnadskuddar i soffan är det bra att hålla dem inom samma färgskala, men med en accentfärg som sticker ut.

2. Mixa och matcha mönster

För många olika mönster kan ibland ge ett rörigt intryck. Tänk på vad du har för tapeter, gardiner och möbler och försök att hitta en balans. Även här är det bra att hålla sig inom samma färgskala.

3. Byt kuddfodral

Det absolut enklaste sättet att förändra ett rum är att byta kuddfodral. Det ger en helt ny känsla för sängen och soffan. Byt gärna färger och material efter säsong!

4. Lägg till en filt

Att addera en snygg filt till soffan blir verkligen pricken över i:t. Häng den över soffans armstöd eller lägg den vid fotändan av sängen.

5. Byt gardiner

Att byta ut dina gardiner kommer helt att förändra ditt rum. Matcha gärna med färger och mönster på övriga textilier.

Nedan har vi listat snygga kuddfodral att uppdatera hemmet med i vår!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår