instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Vårnyheter från H&M Home 2023

Av: Metro Mode

Lagom till det nya året presenterar H&M Home sina vårnyheter med organiska former, harmoniska mönster och toner i beige och blått till färgexplosioner i rosa och grönt. Den nya vårkollektionen är fylld med uppfriskande inredningsdetaljer och vaser, lampor och textilier står i centrum för ljusare dagar.

Foto: H&M

Bland vårnyheterna finns produkter bestående av höga, runda vaser i glas och keramik, tillsammans med mönstrade kuddfordral i dämpat babyblått, grönt till beige och bruna nyanser i geometriska mönster.

Vårens sängkläder går i naturnära och färgglada kulörer, ljusblå bomullsbäddset, beige med vitt mönster och prickiga örngott i kleinblått. Vårkollektionen från H&M Home innehåller bäddset i mönster och blockfärger i rött, vitt, gult, orange, lila och blått. Ett brett sortiment med färgglada lampor och lampskärmar ingår också. Välj mellan runda minibordslampor till virvlande och flödande golvlampor i spännande färgkombinationer.

Spana in vårens nyheter till hemmet nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår