instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Växttrender 2022 – stort färgstarkt och en luftig nyhet

Av: Metro Mode

Många av oss har spenderat mer tid än vanligt hemma de senaste två åren. En trevligare hemmiljö har blivit allt viktigare och med rätt växter kan du faktiskt komma riktigt långt! Nedan har vi listat årets stora växttrender för den som behöver lite inspiration!

Foto: Unsplash/Interflora

Växter gör inte bara ditt hem mer ombonat och hemtrevligt, det bidrar också till en bättre luftfuktighet och renare luft. Gröna växter är ett säkert kort för den som har begränsat med tid att lägga på sina växter men som samtidigt önskar ha det grönt och fint. Spana in årets stora trender nedan!

Spännande och färgrik djungelkänsla

Förra årets stora växttrend med spännande blad håller i sig och vi ser lite mer färg ta sig in i våra hem. Mönster, prickar och klätterväxter har sin självklara plats under 2022 och vår trogna följeslagare elefantörat fortsätter vara lika poppis som innan. Spana in några av årets trendigaste växter nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår