Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Veckans hem är vindsvåningen som erbjuder lantlig lyx mitt i Stockholms innerstad

Veckans hem är vindsvåningen som erbjuder lantlig lyx mitt i Stockholms innerstad
14 Se Bildspelet

Just nu drömmer vi om ljumna sommarkvällar, där vi sitter på balkongen och sippar på ett glas rosé. Balkongen som ger oss dessa tankar hör till en vindsvåning på Norrmalm i Stockholm. Vi får inspiration av alla takåsar, citronträd och den mysiga sitthörnan. Inne i lägenheten kombineras olika stilar på ett väldigt smakfullt sätt. Följ med på rundtur i bildspelet!   

Lägenheten vi inspireras av just nu ligger på David Bagares gata, med några minuters promenad till grönområden och Stureplan. Vi gillar den mysigt inredda balkongen med växter och en sitthörna, där man ser ut över takåsarna.

Det häftigaste med lägenheten är att den både känns rustik, modern och lyxig. Träkombinationerna i bjälkar och golv tillsammans med kaminen bidrar till en känsla av lantlig lyx – trots att våningen ligger i centrala Stockholm. Inredningen känns varken för mycket eller för lite, utan väldigt lagom. Bokhyllan som sträcker sig från golv till tak går däremot ifrån trenden, på ett positivt sätt. Den är helt klart varje bokälskares dröm. De industriella detaljerna hittar vi i lampor och inte minst i det häftiga badrummet, med stora kakelplattor på väggarna och klinkergolv i samma bruna färg. Ytorna är öppna, taket är högt och de stora fönstren ger ett ordentligt ljusinsläpp. Vindsvåningen är på 113 kvadratmeter och har tre rum. Utgångspriset ligger på 9 750 000 kronor.

Källa & Foto: Alexander White

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!