Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Veckans snackisar – de 10 största inredningsnyheterna att ha koll på

Veckans snackisar – de 10 största inredningsnyheterna att ha koll på
10 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/11/agate-adesten-inredningstrender-2017-.jpg

Agat och Ametist

Ädelstenarna agat och ametist spås bli den nästa stora trenden efter mässing och vi kan inte annat än hålla med. Stenarna är otroligt vackra att se på, en underbar inredningsdetalj. Ha dem som bokstöd, detalj i ett stilleben eller som ljusstake. Valmöjligheterna är oändliga.

Foto: etsy.com/Style Me Pretty

https://metromode.se/files/2016/11/rumsgran-julen-2016.jpg

Rumsgranar

Den lilla granen är helt klart julens trendigaste växt. Den tar betydligt mindre plats än en fullstor gran men är lika fin att titta på. Julens snyggaste inredningsdetalj gör sig bäst i en stilren kruka.

Foto: decoracion.facilisimo.com/mywhiteobsession.com

https://metromode.se/files/2016/11/rostrod-inredning-2016-inrednisntrender-2016.jpg

Rostrött

Den röda nyansen som skiftar i brunt är årets finaste nyans. Den passar såväl på möbler och textilier som på väggar. Sammetsdetaljer i rostrött är det som får oss att dregla i vinter. Den röda nyansen är dessutom perfekt i juletider – det är rött men lite snyggare.

Foto: Neptune/ladyinspirationsblogg.se

https://metromode.se/files/2016/11/ikea-hay-ypperlig-collection-teaser-movie_dezeen_3.jpg

Hay & Ikea

Förra veckan släppte Ikea och Hay en film där de visade upp små glimtar av hur det kommande samarbetet kan se ut och vilka material som kommer att avvändas. Om vi tolkat filmen rätt kommer vi få se glas och mörkt trä i kollektionen. Dock får vi vänta ett tag till på att se den färdiga kollektionen. Läs mer om kollektionen här. 

Se filmen här>

Foto: Hay

https://metromode.se/files/2016/11/krom-silver-inrendingstrendr-2017.jpg

Silver och krom

Mässingen har varit en favorit länge nu men nu är det dags att släppa taget. Byt ut dina mässingsdetaljer mot krom och silver. Lite kallare känsla men så fint. Matcha med gröna eller roströda detaljer.

https://metromode.se/files/2016/11/hallbar-inrending-2016.jpg

Hållbar inredning

Vi blir mer och mer medvetna om vår miljö och det blir även vår inredning. Vi vill inreda med hållbara och återvunna material, ge nytt liv och återanvända gamla möbler. Hållbar inredning är den viktigaste och största trenden just nu.

Foto: Pinterest

https://metromode.se/files/2016/11/gront-inredning-2017.jpg

Grönt

Grönt har aldrig varit så hett som det är nu. Vi älskar murriga gröna nyanser på både väggar och detaljer. Tror inte att färgen kommer lämna oss i första taget, för grönt har ju alltid varit våren färg.

https://metromode.se/files/2016/11/marimekko-2017.jpg

Marimekko får oss att längta till våren

Förra veckan visade Marimekko upp sin SS17 kollektion som kommer ut i butik i början av nästa år. Då firar Marimekko dessutom 100 år. I vårens kollektion ingår bland annat vackra gröna vaser och mönster designade av Carina Seth Andersson och Sami Ruotsalainen. Visst börjar man längta lite efter våren när man ser dessa bilder?

Foto: Marimekko

https://metromode.se/files/2016/11/terrazzo-inredningstrender-nyheter-.jpg

Terrazzo

Årets snyggaste material heter Terrazzo, krossad marmor och stenar blandat med cement. En uppdaterad och snyggare variant på den klassiska marmorn. Lika fint som golv, bordskiva och som kastrullunderlägg.

Foto: lamaisondannag.blogspot.co.uk/numberfiveinteriors.co.uk

https://metromode.se/files/2016/11/sammet-inredingstrender-2017.jpg

Sammet

Ingen har väl missat att sammet är höstens stora trend. Vi har inte tröttnat än utan är fortfarande lika förtjusta i det mjuka materialet. Murriga färger och mycket textilier är det vi vill inreda med i vinter.

Foto: Bemz/SheerLuxe

Metro Mode summerar de största inredningssnackisarna – allt du behöver ha koll på inför veckan som kommer. 

Ikea presenterade en liten glimt av deras kommande samarbete med Hay vilket får oss att längta efter nästa höst. Grönt och rostrött är julens och 2017 års största färgtrender och du har väl inte missat att Agat spås bli nästa “mässings-trend”? Kolla in i bildspelet för att få koll på det senaste i inredningsvärlden.

 

Foto: Marimekko/Bemz

 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!