instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Zandra Rhodes x IKEA – se hela kollektionen här!

Av: Metro Mode

Kollektionen KARISMATISK är en färgexplosion av djärva mönster och oväntade kombinationer. Den brittiska mönster- och textildesignern Zandra Rhodes är en del av IKEAs nya samarbete.

Foto: IKEA

IKEAs nya kollektion och samarbete med den brittiska textildesignern Zandra Rhodes består av 26 produkter som speglar hennes orädda förhållningssätt till livet och stil. Det är en kollektion som tar plats och som handlar om att ha roligt med inredning, att våga mixa och matcha precis som man vill.

Foto: IKEA

Lekfulla lösningar för vardagens behov

Tillsammans med Zandra har IKEA utgått från de fem dimensionerna av Demokratisk design: form, funktion, kvalitet och hållbarhet till ett lågt pris, för att skapa lekfulla lösningar på vardagens behov. När det är möjligt har även återvunna material använts i kollektionen med stor medvetenhet för “less is more.”

Säljstart: 10 september på IKEA.se och i alla svenska IKEA varuhus med undantag av Gävle, Örebro, Linköping, Sundsvall, Kållered och Haparanda.

Läs även:

Så ser hösten ut hos IKEA – skog, natur och keramik.

IKEA storsatsar i Stockholm – med ett stort varuhus i Gallerian 2022.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår