Artikeln innehåller annonslänkar
Horoskop

Här är förlovningsringen du ska välja – enligt ditt stjärntecken

Att välja förlovningsring kan kännas svårt och det finns en uppsjö av olika ringar, stenar och metaller att välja mellan. Så varför inte låta stjärnorna bestämma vad du ska ha på ditt finger?

Foto: Instagram @engelbertstockholm, Unsplash

En slät ring eller diamantring? Rött guld eller vitt guld? Alliansring eller solitärring? Carat och karat. Så många beslut och så många konstiga ord. Att välja förlovningsring är helt klart ingen enkel match. Så här har vi gjort det enkelt för dig och parat ihop ditt stjärntecken med en ring. Se vilken ring du ska välja i bildspelet nedan.

Läs också:

Självständig, ärlig eller äventyrlig – så är du som partner enligt ditt stjärntecken.

Det här är ditt drömresemål – enligt ditt stjärntecken.

De här 5 tv-serierna passar ditt stjärntecken.

Det här är dina värsta egenskaper – enligt ditt stjärntecken.

Så bråkar du enligt ditt stjärntecken – och så vinner du ett bråk!

Källa: Purewow.com

Väduren KÖP

Väduren

Du är stark, äventyrslusten och självsäker. Därför behöver du en riktig statementring som syns lång väg, som till exempel en halo-ring med en massa små stenar.

Pris: 11 999 kronor. (Nedsatt från 15 999 kr)

KÖP

Nästa bild
Oxen KÖP

Oxen

Du är jordnära, varmhjärtad och pålitlig. Den ringen du ska ha är en klassisk solitärring som matchar din jordnära personlighet.

Pris: 12 999 kronor. (Nedsatt från 16 999 kr)

KÖP

Nästa bild
Tvillingarna KÖP

Tvillingarna

Du är nyfiken, energisk och lekfull. Tvillingen är också känd för att ha två sidor, så en ring som kombinerar två metaller lockar även till din lekfulla sida och dina två sidor.

Pris: 8 999 kronor.

KÖP

Nästa bild
Kräftan KÖP

Kräftan

Du är känslosam, tillgiven och romantisk och ringen du kommer dras till är också den romantisk. En fyrkantig kuddslipning.

Pris: 9 999 kronor. (Nedsatt från 12 999 kr)

KÖP

Nästa bild
Lejonet KÖP

Lejonet

Du är utåtriktad, charmig och viljestark. Ringen du ska ha är en ring som andas kreativitet och elegans. En trestensring är vägen att gå för dig.

Pris: 43 995 kronor.

KÖP

Nästa bild
Jungfrun KÖP

Jungfrun

Du är charmerande, noggrann och pålitlig. Du gillar det klassiska och ingenting som sticker ut för mycket. Det du ska satsa på är en klassisk och stilren förlovningsring, utan krusiduller.

Pris: 7 995 kronor, köp här.

KÖP

Nästa bild
Vågen KÖP

Vågen

Du är romantisk, elegant och sällskaplig. Du ska ha en ring som är klassisk och elegant, en ring som andas lyx och som passar till allt. En ring med baguetteslipade och runda diamanter är helt rätt för dig.

Pris: 9 999 kronor.

KÖP

Nästa bild
Skorpionen KÖP

Skorpionen

Du är målmedveten, passionerad och spännande. Du behöver en ring som matchar din spännande och mystiska personlighet. En ring som är som ingen annan.

Pris: 8 217 kronor.

KÖP

Nästa bild
Skytten KÖP

Skytten

Du är frihetsälskande, ärlig och positiv. Du gillar att känna dig fri och vill inte styras av det andra tycker att du ska ha. Därför ska du ha en ring som är klassisk men ändå någonting som är relativt unikt. En klassisk diamantring med en rosa morganit är rätt för dig.

Pris: 9 999 kronor. (Nedsatt från 12 999 kr)

KÖP

Nästa bild
Stenbocken KÖP

Stenbocken

Du är ambitiös, trygg och stark. Du behöver en ring som flörtar med din kärleksfulla sida men som inte är för ”puttinuttig” och ”för mycket”. En diamantprydd tvinnad ring är någonting för dig.

Pris: 6 998 kronor.

KÖP

Nästa bild
Vattumannen KÖP

Vattumannen

Du är självständig och nytänkande och går gärna din egen väg. Så vad passar inte bättre än en unik ring som du inte sett tidigare?

Pris: 5 998 kronor.

KÖP

Nästa bild
Fiskarna KÖP

Fiskarna

Du är konstnärlig, intuitiv och romantiskt lagd. En ring som passar dig bra är en romantisk ring som andas vintage.

Pris: 19 999 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!