Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskopspecial för alla stjärntecken: Så här blir ditt jul och nyår!

Jul och nyår är snart här! Vill du veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt jul– och nyårshoroskop nedan för att få reda på det!

Foto: Martin Reisch/Unsplash

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Väduren: Jul– och nyårshoroskop 2017

Väduren: Jul– och nyårshoroskop 2017

Jul
Din energi är på topp nu inför högtiderna och du får mycket uträttat vilket verkligen behövs såhär i juletid. Det här året är du extra mån om barnen, om det så är dina eller någon annans. Se om du har möjlighet till volontärarbete eller att skänka en slant, det kommer att ge dig stor tillfredsställelse. Någon är attraherad av dig och finns inte gnistan redan där så tänds den lätt och blir till en härlig, värmande eld. Din passion har inga gränser när du känner som starkast, då är du oemotståndlig.

Passande julklapp: Träningstillbehör

 

Nyår
Även om din energi fortsätter vara hög framåt nyår så kan du inte köra på för full maskin hur länge som helst. I din iver vill du avlägga för många nyårslöften, gör du det så kommer du inte kunna hålla ett enda av dem. Om du istället fokuserar på det största och viktigaste för dig att åstadkomma under 2018 och gör upp en konkret plan för hur du ska gå tillväga så har du alla chanser i världen att lyckas!

Ditt nyårslöfte: Undvika argumentationer

Nästa bild
Oxen: Jul– och nyårshoroskop 2017

Oxen: Jul– och nyårshoroskop 2017

Jul
Hela den här julhysterin är smått överskattad enligt dig. Du vill gärna fira med ett mindre antal av dina nära och kära där själva sammankomsten, och möjligen maten, är höjdpunkten. De julklappar du får kommer du att vara nöjd med, kanske var det inte exakt vad du önskade dig men det kommer från hjärtat. Detsamma gäller vad du ger till andra.

Passande julklapp: Böcker

 

Nyår
Under nyår behåller du ditt praktiska tänk och vill inte gärna slösa på enligt dig onödiga saker som till exempel fyrverkerier. Du kan njuta minst lika mycket av att gå ut och titta andras, det sparar dig både pengar och energi.

Ditt nyårslöfte: Bli bättre på att visa och säga vad du känner

Nästa bild
Tvillingarna: Jul– och nyårshoroskop 2017

Tvillingarna: Jul– och nyårshoroskop 2017

Jul
Det blir inte riktigt som du tänkt dig i jul. Något har förändrats i din umgängeskrets eller du befinner dig på en ny plats. Din naturliga fallenhet för kommunikation av alla de slag kommer väl till pass nu. Du är bra på att uttrycka dig både verbalt och i skrift för att upprätthålla kontakten med de du bryr dig om och att knyta nya bekantskaper.

Passande julklapp: Något musikrelaterat

 

Nyår
Nyårshelgen blir även den lite annorlunda mot föregående år. Om du vill så har du chansen att riktigt festa loss, det är onekligen frestande. Du är inte så tillbakadragen nu så med största sannolikhet kommer du hänga på om någon har något lite mer festligt förslag. Ditt nyårslöfte tar du inte på så stort allvar som du kanske egentligen borde.

Ditt nyårslöfte: Att inte starta upp ett nytt projekt om du inte blivit klar med det förra

Nästa bild
Kräftan: Jul– och nyårshoroskop 2017

Kräftan: Jul– och nyårshoroskop 2017

Jul
Du försöker hålla på traditionerna och är den som fixar för att det ska kännas som vanligt. Förberedelser inför julhelgen skänker dig ändå en ganska stor njutning. Å andra sidan är du ganska inrutad, det är svårt för andra att få dig att ändra inställning, saker ska göras på samma sätt som de alltid gjorts. Då är det skönt att folk låter dig få som du vill och allt faktiskt blir sådär lite lagom idylliskt. När firandet är igång är du så lycklig du bara kan bli, allt känns perfekt förutom att du saknar en viss person du gärna haft närvarande om det vore möjligt. Fokusera på allt som är bra – det är väldigt mycket. Du som inte hoppades på att få någon speciell julklapp kommer få något som är precis vad du önskat dig under en längre tid.

Passande julklapp: Köksprylar

 

Nyår
Inför nyår har du planerat allt så gott du kan, då kan det bara inte gå fel. Fel går det inte heller men det blir inte alls som du trott och du får utmana dig själv i att vara lite flexibel. Du ser ut att ha det trevligt i dina närmastes sällskap i alla fall.

Ditt nyårslöfte: Komma ut och ha kul lite oftare

Nästa bild
Lejonet: Jul– och nyårshoroskop 2017

Lejonet: Jul– och nyårshoroskop 2017

Jul
Du känner mer för att ha det kul och festa till det än att sitta och jäsa med tjocka släkten, det måste vara lite mer action än så. Tänk på andras känslor men var samtidigt inte tråkig bara för att du känner att de är det. Du kan få dem ur deras skal genom att hitta på någon galen idé. Du har även del arbete som ligger och gror i bakhuvudet under ledigheten och förutsatt att du begränsar detta så går det bra ändå.

Passande julklapp: Något ätbart

 

Nyår
Kanhända är det inte möjligt att få som du vill under julhelgen när det gäller val av umgängeskrets men till nyår ser chanserna desto bättre ut. Det går att para ihop folk som du inte trodde kunde passa ihop, du har förmågan att sammanlänka dem. I ditt sällskap har man inte tråkigt i alla fall, det är ett som är säkert.

Ditt nyårslöfte: Ta tag i träningen

Nästa bild
Jungfrun: Jul– och nyårshoroskop 2017

Jungfrun: Jul– och nyårshoroskop 2017

Jul
Din vilja att allt ska bli perfekt gör att du spenderar mycket tid på förberedelser inför julen. Du ränner runt och försöker hitta de bästa klapparna och ordnar med allt annat som kan behövas. Du har en viss inflexibilitet som du behöver jobba lite på. Tänk på att jorden inte går under om du inte hittar precis exakt den där saken du letar efter i affären, ett liknande alternativ kan vara minst lika bra. Allt behöver alltså inte vara perfekt, inte ens granen. Det blir julstämning ändå ska du se!

Passande julklapp: Kläder

 

Nyår
Du får det precis som du vill ha det i nyår, inte för mycket folk men en mysig och relativt lugn kväll med de närmaste. Att spela spel är något roligt och utmanande, för dig är det bättre än att bara umgås planlöst. Dessutom har du tur och vinner!

Ditt nyårslöfte: Våga testa en ny aktivitet

Nästa bild
Vågen: Jul– och nyårshoroskop 2017

Vågen: Jul– och nyårshoroskop 2017

Jul
Du känner en nästan barnslig glädje inför julen och väntar med spänning i takt med att dagarna närmar sig. Fast du gör så mycket så känner du inte av någon direkt stress. Den enda fallgropen är att du går och nallar lite för mycket sötsaker. Det är bra om du kan hålla dig till en plan som du förutbestämt, till exempel att begränsa fikatillfällena till advent, lucia och julafton. Går du runt och äter dig mätt på bullar, kakor och marsipangrisar så kommer ditt blodsocker åka upp och ner vilket medför att du blir trött och orkeslös.

Passande julklapp: Heminredning

 

Nyår
Nyårshelgen är något speciellt, du får tillfälle att gå undan och vara med någon du håller kär och inte bara umgås ytligt med folk. Tillsammans kan ni prata öppet och förtroligt och detta resulterar i att ni kommer närmare varandra. När du känner dig kär är det lätt att du lovar mer än du kan hålla, se upp med detta. Att visa dina känslor är vackert nog.

Ditt nyårslöfte: Skrota en dålig vana

Nästa bild
Skorpionen: Jul– och nyårshoroskop 2017

Skorpionen: Jul– och nyårshoroskop 2017

Jul
Själva höjdpunkten med din jul är att få vara intim med en partner, måste ni vara hos släktingar så drar ni er gärna undan. Är du själv i jul och singel så kommer du garanterat att gå ut på jakt efter nya äventyr då du verkligen behöver kroppslig kontakt och närhet med någon. Det blir spännande kärleksmöten och kanske rentav en busig present till någon?

Passande julklapp: Skönhetsprodukter

 

Nyår
Det blir en fin nyårshelg för dig, du får det roligt på dina egna villkor. Du är inte festens mittpunkt utan mer den som observerar och låter andra roa dig. Tveka inte att gå undan om det blir för mycket med det sociala, du behöver lugn och ro också.

Ditt nyårslöfte: Låta andra få sköta sitt

Nästa bild
Skytten: Jul– och nyårshoroskop 2017

Skytten: Jul– och nyårshoroskop 2017

Jul
En oförutsedd händelse gör att julen inte blir som planerat men du är bra på att ta förändringar med gott mod. I slutändan blir det minst lika trevligt som det skulle ha blivit. Till skillnad från andra som är mer traditionella har du inga problem att fira en alternativ jul om det kommer på tapeten.

Passande julklapp: En resa

 

Nyår
Även om du bestämt dig för att begränsa utgifterna i år och faktiskt klarar det under julen så ser du ut att släppa loss lite extra vid nyår. Bjud gärna in folk till fest, du är en utmärkt värd och ingen kommer ha en tråkig stund i ditt sällskap. För att utgifterna inte ska skena iväg alltför mycket, låt de inbjudna bidra med något. Eller varför inte ta med lite smått och gott och vara hos någon annan?

Ditt nyårslöfte: Spendera mer tid tillsammans med dina nära och kära

Nästa bild
Stenbocken: Jul– och nyårshoroskop 2017

Stenbocken: Jul– och nyårshoroskop 2017

Jul
Julklappar fixar du bättre och lättare än vanligt, så du kan ta det lugnt när andra stressar. Du är inte den som lägger ner ofantliga summor på gåvor, julpynt eller annat krimskrams. Däremot vill du att julmaten ska vara generös. Firar du borta så tar du gärna med dig något ätbart.

Passande julklapp: Teknikprylar

 

Nyår
Även din nyårshelg ser ut att bli lugn, du skakar på huvudet åt andra som springer omkring och fixar in i det sista. Du får det minst lika kul ändå. Du blir bortbjuden men tvekar över om du ska tacka ja eller nej. Det ser ut som någon till slut lyckas övertala dig, tur är det för även du behöver komma iväg och byta miljö.

Ditt nyårslöfte: Inte jobba på fritiden

Nästa bild
Vattumannen: Jul– och nyårshoroskop 2017

Vattumannen: Jul– och nyårshoroskop 2017

Jul
Du vill gärna ha en modern och nytänkande jul, i år kanske du pyntar mer kreativt och miljömedvetet? Att återvinna saker och köpa begagnat är något positivt och givande för dig, detta har också en klart positiv inverkan på din ekonomi. Du får flera tillfällen till stilla reflektion mitt i denna konsumtionshelg, vilket du så desperat behöver för att återfå balansen.

Passande julklapp: Något hemmagjort

 

Nyår
Det hettar till mellan dig och en viss person under nyårshelgen. Försök inte stå emot, det är lönlöst. Du känner alldeles för mycket för att kunna förneka det. Du har även en vän som du kan prata öppet med om personliga saker, det är bra när du känner att du behöver samtala om det som händer i ditt privatliv.

Ditt nyårslöfte: Komma igång med träningen

Nästa bild
Fiskarna:  Jul– och nyårshoroskop 2017

Fiskarna: Jul– och nyårshoroskop 2017

Jul
Familjen är i fokus under julen, om ni inte kan ses på grund av avstånd eller annat så är de i alla fall ofta i dina tankar. Du blir lätt sentimental i jultider och minns det förflutna med stor inlevelse och känslosamhet. Glöm inte bort att även leva i nuet. Det är lätt för dig att råka äta lite för mycket på julbordet men var snäll mot dig själv, det är bara en gång om året. Var uppmärksam på när kroppen säger stopp bara. Promenader gör dig gott och du behöver all motion du kan få. Det krävs inte nödvändigtvis reguljära träningspass, att röra på dig lite dagligen räcker.

Passande julklapp: Hälsoprodukter

 

Nyår
Du har en riktigt tursam nyårshelg, det är då du kan satsa pengar och faktiskt vinna. Tur i pengar betyder inte heller i det här fallet otur i kärlek, tvärtom har du mycket att se fram emot på det planet. Om julhelgen var tråkig i det avseendet så hettar det nu till riktigt ordentligt.

Ditt nyårslöfte: Äta mer hälsosamt

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!