Horoskop

Så här agerar du när du blir kär – enligt ditt stjärntecken

Hur olika stjärntecken agerar vid ett dejtingstadie eller när dem är kära går att läsa av genom det femte huset som styrs utav Lejonet. Och alla har vi olika sätt att agera på.

Foto: Pexels

Här gottar vi ner oss i hur respektive stjärntecken beter sig – med en stor dos av “pirr i magen” i kroppen.

Läs också:

Självständig, ärlig eller äventyrlig – så är du som partner enligt ditt stjärntecken.

Här är förlovningsringen du ska välja – enligt ditt stjärntecken.

Det här är ditt drömresemål – enligt ditt stjärntecken.

De här 5 tv-serierna passar ditt stjärntecken.

Det här är dina värsta egenskaper – enligt ditt stjärntecken.

Så bråkar du enligt ditt stjärntecken – och så vinner du ett bråk!

Astro av: Astrobloggen.com
Foto: Unsplash 

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

När en Vädur blir förälskad är det show time! Vädurar älskar att få imponerar och att underhålla är ett utav deras absolut säkraste kort. Det blir pampigt och glamoröst dessutom, fantastiskt!

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

En Oxe som upplever starka känslor visar gärna det genom ett praktiskt engagemang. Här sitter liksom känslorna långt inne och en Oxe nöjer sig enbart med det allra bästa. Kräsna val men får också bra kvalité på sina dejter!

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

En kär Tvilling älskar att kommunicera med dig om allt och ingenting bara snacket flyter på. För dem är mer roligt och nästan som en hobby att få upptäcka en ny person och visa upp sin egen charm på ett mycket smidigt sätt.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

För Kräftor är dejting och förälskelse något som tas på blodigt allvar. Det är lite på liv och död faktiskt. Svartsjuka drag kan visa sig tidigt och Kräftan kommer göra allt för att fånga sin fångst snabbt!

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Ett förälskat Lejon har verkligen hopp om kärleken, så himla härligt! Det finns ett visst flow för Lejonen att dejta, träffa folk och leva ut sina känslor. Möjligheterna här är oändliga och väldigt romantiska på sitt sätt.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

För Jungfrur är kärlek något mycket stort och allvarligt. Dem har svårt för att komma med i gemet och behöver alldeles för mycket garantier för att våga ge sig hän åt någon i första taget. Bäst att bli riktigt goda vänner först.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Vågar har ett mycket avslappnat sätt när det kommer till dejting eller när de blir kära. Oftast kan de falla för någon vän eller någon i deras krets. De är uppe i huvudet och snackar gärna sönder sina känslor istället för att uppleva dem.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Här har vi en romantiker av den högre klassen. Förvänta dig poesi och sånger, utåt levande! Problemet är bara att Skorpioner gärna tror gott om allt och alla, vilket kan leda en stor besvikelse och du ser inte röken av dem igen.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Okej, här reder vi ut alla tänkbara missförstånd, skönt. En Skytt kommer aldrig att jaga dig om du inte har något att bli jagad för. Inga dubbla budskap, raka besked. Vill dem vinna dig så gör dem.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

En förälskad Stenbock kommer visa sin sensuella och sexuella sida för dig ganska snabbt. Komma med presenter, bjuda på restaurang och verkligen visa sin romantiska sida som sitt mer säkra trick.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

När Vattumannen blir kär är det kontakt som gäller. Du kommer bli kontaktad på alla möjliga sätt, lite när som på dygnet. Men räkna med att Vattumannen flirta med andra och håller dörrar öppna..

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Förälskade Fiskar kan till en början köra på ett hårt skal och spela något svåra. Egentligen har de ett hav av känslor inom sig men är livrädda för att blotta sig och ge mer än vad de kanske kan få tillbaka. Ge dem kärlek!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!