Karriär

3 saker framgångsrika kvinnor gör innan frukost

Vi älskar att grotta ner oss i framgångsrika personers morgonrutiner. I många fall är de nästintill orimliga att leva efter, men vi kan alltid inspireras av dem. Business Insider listat saker framgångsrika personer gör innan frukost. Här är de tre viktigaste vanorna. 

Foto: Unsplash & Pexels

Se de tre viktigaste vanorna nedan!

1. Skriver ner det de är tacksamma över

1. Skriver ner det de är tacksamma över

Innan de sätter igång med dagens alla sysslor sätter de sig ner och skriver en lista över allt som de är tacksamma över. Genom att tänka igenom allt du är tacksam över får du mer perspektiv på livet och känner dig på bra humör när du kommer till jobbet. Gör det till en vana att skriva ner tre saker du är tacksam över och två saker du ser framemot.

Foto: Pexels

Nästa bild
2. Spenderar tid med familjen

2. Spenderar tid med familjen

Det är inte alltid en har tid att umgås med familjen på kvällen, du kanske är trött, du eller din partner kanske har någon aktivitet. Det är helt enkelt inte säkert ni alla är hemma samtidigt. Förutom på morgonen. Ta vara på den tiden, ät frukost tillsammans och prata om dagens äventyr och gör planer för helgen. Passa även på att pussa lite extra på din partner.

Foto: Pexels

Nästa bild
3. Mediterar

3. Mediterar

Är du en person som har mycket tankar och idéer som snurrar runt? Då kan det vara en god idé att börja dagen med en stund för avslappning och meditation. Samla dig själv och koppla bort allt som handlar om jobbet för en stund. Tar du dig tid att meditera kommer du bli känna dig avslappnad på jobbet och bli mer fokuserad.

Foto: Pexels

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!