Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Karriär

3 tips på hur framgångsrika personer hanterar en dålig chef

Någonting som kan kännas så extremt jobbigt på din arbetsplats är att ha en dålig chef. Det kryllar av dem och ibland kan du bara känna att du vill be hen dra åt helvete. Har du ingen lust med det kan du ta hjälp av hur framgångsrika personer hanterar en dålig chef.

chef-1Foto: REX

De förväntar sig det
Ett sätt att hantera din chef är att helt enkelt förvänta dig att den är en dålig chef. Istället för att tro att du ska få beröm över någonting du gjort förvänta dig att få kritik. Genom att göra så här blir du inte lika påverkad av deras dåliga ledarskap eftersom du är beredd på det.

De låter det inte gå ut över jobbet
Låter du deras humör och attityd påverka ditt jobb, då kommer du inte få något gjort och resultatet kommer inte bli bra. Får du alltid höra det som är fel måste du lita på dig själv. Du fick jobbet för att du kan det här, så varför ska du låta en person ändra på det?

De tar det inte personligt
Det är lätt att när en får en dålig chef som alltid kritiserar en så börjar en ta det personligt. Du börjar tänka att det är dig det är fel på och att personen i fråga inte gillar dig som person. När allt kommer till kritan handlar det bara om affärer och jobbet, ingenting personligt.

Källa: Careergirldaily

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!