Karriär

5 appar som håller dig organiserad och fokuserad hela dagen

Känner du dig ibland så oorganiserad och ofokuserad att det känns som att du inte har koll på någonting? Du har jättemycket att göra men minns inte riktigt vad det är. Då är dessa fem app-tips perfekta för dig! Här är apparna du behöver i ditt liv.

appar-jobbetFoto: REX features

30/30

Detta är en app som är perfekt för att planera din dag och din tid. I appen skriver du in vad du vill göra under dagen och hur lång tid du vill att det ska ta. När du börjar beta av listan så sätts det igång en timer. När tiden gått ur för en uppgift säger appen till och det är dags att ta nästa punkt på listan.  Finns via Google Play.

Forest

Har du svårt att låta din telefon vara under din arbetstid? Då kan du testa den här appen. När du vill känna dig koncenterad och fokuserar planterar du ett frö. Under 30 minuter kommer fröet att växa till ett träd. Klickar du dock bort appen så vissnar ditt träd. I slutet av varje dag kommer du förhoppningsvis ha en stor skog, varje träd representerar 30 minuter då du inte rörde din telefon. Hjälper dig att fokusera på ditt jobb och få en bra översikt på hur du använder din telefon. Den kostar 20 kronor och finns via Itunes och Google Play.

Wunderlist

Om du älskar att skriva att-göra-listor så är detta appen för dig. Här får du enkelt översikt på alla dina listor, både privata och jobblistor. Du kan koppla den både till datorn och mobilen så du alltid har dina listor nära till hands. Du kan också dela dina listor med andra, till exempel några kollegor. Finns via Itunes och Google Play.

Evernote

Här kan du spara alla dina anteckningar, att-göra-listor, webbsidor och ha dem både på datorn, i surfplattan och i mobilen. Perfekt om du kommer på någonting när du är hemma eller ute och går som du måste komma ihåg senare när du jobbar. Eller kanske hittar du inspiration till något projekt du jobbar med. Finns via Itunes och Google Play.

Soon

Du får säkert, precis som vi, mängder med tips på serier, poddar och filmer som vi bara måste se eller restauranger och maträtter vi måste prova. Men det är inte alla gånger vi minns vad den där jättebra serien hette, eller var den bästa sushin fanns, när det är dags. Lugn, det finns en app för det. I Soon kan du lägga in allt som du vill prova, se eller göra och checka av när du väl ha gjort det. En bucket-list i telefonen. Den finns vi Itunes och Google Play.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!