Karriär

5 framgångsrika kvinnor – så här tillbringar de sin lediga tid

Det finns få saker som gör oss lika inspirerade som framgångsrika kvinnor. Vi vet att de jobbar stenhårt under veckorna och planerar sina arbetsdagar in i minsta detalj. Men vad gör de egentligen när de är lediga? 

Foto: TT

Det är lätt att tro att framgångsrika personer jobbar veckans alla dagar och de aldrig tar tid till att koppla av och bara göra ingenting. Men det är långt ifrån sanningen. Framgångsrika kvinnor vet att det är viktigt att vara helt ledig ibland och tycker att den lediga tiden är väldigt värdefull. Inspireras av Oprah Winfrey och ta en dag på helgen då du inte gör någonting eller av Sheryl Sandberg som stänger av alla sociala medier.

Källa: Career girl daily/My domaine

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey

Även en framgångsrik kvinna behöver ta tid till avkoppling för att kunna vara på topp under veckorna. Oprah Winfrey använder sin söndag till att inte göra någonting. Hon har ingenting planerat utan tar sig tid till att samla energi.

Nästa bild
Sheryl Sandberg

Sheryl Sandberg

Facebooks operativa chef Sheryl Sandberg vet hur viktigt det är att koppla av och vara helt utloggad. Det första Sheryl gör när hon vaknar på helgen är att ta en paus från all teknik, mobil och mejl.

Nästa bild
Anna Wintour

Anna Wintour

Modevärldens mäktigaste kvinna tummar aldrig på sina morgonrutiner, oavsett om det är helg eller inte. Varje dag, helg som vardag, går hon upp mellan klockan 4-5. Klockan kvart i sex är hon på plats på tennisbanan.

Nästa bild
Cameron Diaz

Cameron Diaz

För Cameron handlar framförallt söndagen om att göra sig förbered för veckan som kommer. Hon har berättat att hennes förberedelser främst handlar om att göra matlådor för den kommande veckan. Så även om hon har en stressig vecka framför sig så kan hon ändå äta hälsosamt och näringsrikt.

Nästa bild
Jessica Alba

Jessica Alba

Ser till att spendera helgen med sin familj, då hon i veckorna fokuserar på jobbet. Hon tycker det är viktigt att ha en bra balans för att kunna sköta sitt företag.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!