Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Karriär

6 coola karriärkvinnor du måste följa på Instagram

Vi älskar att bli peppade av coola karriärskvinnor, därför har vi samlat sex Instagramkonton du inte får missa. Bli motiverad och peppad till att göra stordåd av dessa fantastiska kvinnor. 

Foto: @jaclynrjohnson / @babba

Det är lätt hänt att vardagen bara tuffar på, en hamnar i samma hjulspår och motivationen tryter. Det enda du behöver då är en ordentlig inspirationsboost som ger dig en knuff i rätt riktning. Är det några som kan fixa det så är det dessa sex powerkvinnor. De är allt från framgångsrika kockar, entreprenörer och chefer det de har gemensamt är att de vet hur man skapar en bra karriär.

@jaclynrjohnson

@jaclynrjohnson

Jaclyn R. Johnson har legat på Forbes “30 under 30”- lista och har startat PR-företaget “Small Girls PR”. 2011 lanserade hon hemsidan och konferensserien “Create & Cultivate”, som är inriktad mot kvinnliga entreprenörer i den digitala branschen. Konferensen har en väntelista med över 3000 personer och Chelsea Handler, Jessica Alba, och Rachel Zoe har varit keynote-talare. En superentreprenör att inspireras av.

Här hittar du hennes konto: Instagram.com/jaclynrjohnson

Nästa bild
@poppyjamie

@poppyjamie

Den brittiska entreprenören och tidigare Tv-presentatören Poppy Jamie skapade tillsammans med Suki Waterhaus märket Pop & Suki. Deras accessoarer blev snabbt populära och säljs slut nästan direkt. 26-åringen har redan varit konferencier på en TED-konferens och hon håller just nu på att lansera en app som fokuserar på att förbättra den psykiska hälsan och välbefinnandet.

Här hittar du hennes konto: Instagram.com/poppyjamie

Nästa bild
@laurabrown99

@laurabrown99

Laura Brown har 128 tusen följare på Instagram och hon vet hur man klättrar i karriären. Hon är chefredaktör på InStyle och var tidigare exekutiv redaktör på Harpers Bazar. Hon är 43 år och har arbetat sig upp på den redaktionella stegen. Hennes Instagram är full av bilder tillsammans med bland andra Diane von Furstenberg och Drew Barrymore.

Här hittar du hennes konto: Instagram.com/laurabrown99

Nästa bild
@babba.c

@babba.c

Svenska entreprenörsgeniet Babba Canales har hamnat på Forbes “30 under 30”-lista och hon lanserade Uber i Stockholm. Förutom det har hon varit med och grundat Bonocle. Nu bor hon i New York och är marknadschef på resväskeföretaget Away. Vill du bli inspirerad till tusen ska du följa henne på Instagram.

Här hittar du hennes konto: Instagram.com/babba.c

Nästa bild
@camillebecerra

@camillebecerra

Camille Becerra är en stencool kock som efter att hon var med i tredje säsongen av Top Chef, förlorade sin första restaurang i en brand. Därefter öppnade hon en ny restaurang, den marint inspirerade Navy. Nu senast öppnade hon Manhattans hetaste restaurang just nu, De Maria. Hon visar verkligen att motgångar kan bli till framgångar.

Här hittar du hennes konto: Instagram.com/camillebecerra

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!