METRO MODE + Tink

Äntligen! Här är appen som gör det LÄTT att hålla koll på dina pengar

Känner du ibland att du “läcker” pengar? Kanske är det på take away-kaffe eller spontanshopping av kläder du ändå aldrig använder? Du har väl inte missat att det finns en ekonomiapp som ger dig stenkoll på dina utgifter (och som kan hjälpa dig att spara pengar). I samarbete med appen Tink gör vi dig till en budgetboss på nolltid!

Foto: REX & Giphy

Brukar du försöka undvika att tänka på din ekonomi eftersom det känns jobbigt och krångligt? Det är du långt ifrån ensam om.

Men nu kan du få superkoll på a l l t som rör dina pengar – enbart genom att ladda ner en app. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte. Tink är en svensk uppfinning som skapats för att göra det enkelt att hålla koll på din ekonomi – och för att underlätta för dig att ta smarta beslut. Hittills har över 400 000 personer insett fördelarna med appen och laddat ner den.

Vad kan då Tink hjälpa dig med? Nästan precis allt som rör dina pengar.

Alla banker på samma ställe
Faktum är att Tink är alla banker samlade på samma ställe. Det innebär att du kan koppla alla dina bankkonton och dina kreditkort till appen och ha allt samlat. Så smidigt!

Tydlig översikt av din ekonomi
Några sekunder efter att du kopplat Tink till dina konton får du alla bitar som utgör din ekonomikaka framför dig – analyserat och indelat i olika kategorier.

Superkoll på vad du lagt pengar på
Under knappen Utgifter får du svart på vitt exakt hur mycket pengar du har lagt ut på vad den senaste månaden, halvåret och året. (Nej, du kommer inte vara ensam om att få en chock när du ser vad du spenderat på till exempel klädshopping, fika eller uteluncher de senaste månaderna.)

Sätt upp sparmål
Om du upptäcker att det finns utgifter som du vill skära ned på kan appen hjälpa dig att sätta upp sparmål och du bestämmer själv när du vill ha sparat ihop dina pengar.

Gör en budget
Brukar du köpa lite för många frukostar att ta med, eller försvinner en stor del av lönen iväg på nya kläder eller sena utekvällar? I Tink kan du snabbt och enkelt sätta upp en budget som ger dig koll vad du lägger pengar på.

Tjäna pengar på ditt sparande
Du kan också öppna ett sparkonto med bra ränta så att du tjänar pengar på ditt sparande. (Tinks data visar att 65 procent av alla med sparkonto saknar ränta på sitt sparande.)

Betala dina räkningar i appen
I Tink kan du betala dina räkningar och göra överföringar mellan olika konton och banker. Precis som i din bankapp! Du får enkelt en översikt på dina olika konton – och när du klickar in på dem kan du se utgifter dag för dag.

Sänk räntan på ditt bolån
Tink hjälper dig dessutom att jämföra ditt bolån med andra bankers räntor. Om du hittar en bank med lägre ränta så kan du enkelt flytta över ditt lån dit – utan att lämna appen.

Kom igång direkt!
Det tar bara några sekunder att komma igång med Tink – så unna dig själv att bota din ekonomifobi och bli pengapepp i stället!

Fakta: Fördelar med Tink

Tink ger dig automatisk kategorisering av dina utgifter, på bara en minut!

• Betala dina räkningar direkt i appen.

• För över pengar mellan konton och banker.

• Byt till en bättre boränta, direkt i appen.

• Sätt upp sparkonto.

• Sätt sparmål.

• Gör en budget.

• Över 400 000 användare hittills.

• Lika säker som din mobilbank eftersom appen använder samma säkerhetslösningar som flera av världens ledande banker.

• Om du avslutar ditt konto kommer alla dina uppgifter att raderas direkt.

HÄR kan du ladda ner Tink.

 

I samarbete med Tink.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!