Karriär

Det här gör 7 framgångsrika kvinnor innan de går och lägger sig

Vi älskar ju att inspireras av framgångsrika kvinnor och vi tar gärna emot tips på hur de spenderar sina morgnar och vad de gör efter jobbet. Nu blir vi även så inspirerade av deras kvällsrutiner, så vi kan leva varje tid på dygnet som en framgångsrik kvinna.

Foto: REX/Getty images

Här nedan ger vi dig kvällsrutinerna från sju framgångsrika kvinnor, som är allt ifrån högt uppsatta chefer, skådespelerskor, modedesigners och programledare. Hitta ditt nya sätt att avsluta dagen i bildspelet här nedan.

Källa: My domaine

Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres

Programledaren och komikern mediterar gärna så ofta hon kan och använder sig gärna av Transcendental meditation. Det är en form av meditation som kan reducera smärta, ångest och högt blodtryck. Ellen DeGeneres mediterar varje kväll innan hon ska gå och lägga sig.

Nästa bild
Mindy Kaling

Mindy Kaling

Författaren och komikern delar med sig i sin senaste bok ”Why not me” om hur hennes kvällsrutin ser ut. Hon berättar att hon köpt en Tria Acne Clearing Blue Light, en hudvårdsapparat som ska reducera akne på djupet med ljus. ”Jag håller honom mot mitt ansikte i tjugo minuter varje kväll.”

Nästa bild
Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

För Elle.com berättar superkvinnan att hon badar varje kväll. Som en del i hennes kvällsrutin tar hon ett avslappnande bad. ”Jag tar ett bad med Epsomsalt varje kväll för att slappna av. Jag använder många ekologiska oljor på mina känsliga punkter.”

Nästa bild
Lena Dunham

Lena Dunham

Lena Dunham har många strängar på sin lyra och kan titulera sig skådespelerska, författare, regissör och manusförfattare. Det sista hon gör innan hon somnar är att läsa, hon har alltid en hög med böcker vid sidan av sängen, berättade hon för Huffington Post.

Nästa bild
Sheryl Sandberg

Sheryl Sandberg

Hon är Facebooks operativa chef börjar sin kvällsrutin med att äta middag tillsammans med sina barn klockan sex. Hon har slutat att känna dåligt samvete för att hon går hem medan de andra fortfarande jobbar och prioriterar istället att äta middag med sina barn. När hon sedan lägger sig i sängen ser hon alltid till att stänga av alla teknikprylar så att hon kan sova ostört.

Nästa bild
Vera Wang

Vera Wang

Den legendariska designern Vera Wang tycker att det viktigaste för att finna ro är ett sovrum i harmoni. ”Mitt sovrum är heligt, en tillflyktsort”, säger hon till Fortune.

Nästa bild
Blake Lively

Blake Lively

Hon avslutar gärna sin dag på ett sätt som vi mer än gärna kopierar. Hon har sagt till Marie Claire att hon ”inte kan starta sin dag utan en kopp varm choklad och inte avsluta den utan att äta ett par rutor mörk choklad”.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!