Karriär

Henrietta Fromholtz: “Våga gråta på jobbet!”

Metro Modes bloggare Henrietta Fromholtz är alltid sig själv från första sekund både i skolan och jobbsammanhang. Hon brukar alltid ge en privat presentation av sig själv på intervjuer och menar att det visar hur stark man är som vågar berätta om sådant som annars kan få en att framstå som svag. På bloggen hittar du hennes bästa jobbtips!

henrietta-jobbtips

Foto: Instagram/@henrietta.fromholtz , Stil/Unsplash

“Vill du gråta? Gråt. Tycker du att någon har varit taskig? Säg till”, skriver Henrietta på bloggen. Att visa ärliga känslor på jobbet gör miljön härligare och att kunna våga reagera visar bara att man är en människa menar hon. För tänk er, vi spenderar ändå en hel del tid på våra jobb och därför är det viktigt att vi trivs på vår arbetsplats!

På två månader råkade Henrietta ut för två dåliga arbetsplatser och hon menar att om man inte trivs ska man våga säga upp sig. Spring iväg på andra intervjuer och fortsätt leta – men att vantrivas är inte något man ska behöva utstå med. “Skit i hur läskigt det är, allt löser sig och säkert snabbare än om du går runt på en ohärlig arbetsplats samtidigt”, skriver hon.

Missa inte Henriettas fyra bästa jobbtips på bloggen.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!