Karriär

Hitta motivationen – kickstarta veckan med 8 peppande karriärpoddar!

Vad passar inte bättre än att kicka igång veckan med intressanta och inspirerande samtal och få de bästa karriärtipsen serverade? Här listar vi åtta podcasts som gör dig riktigt pepp på alla utmaningar som väntar!

Foto: Unsplash/ @ericmuhr & Pexels

Hösten är här och vi landar sakta men säkert i vardagen igen, men vi behöver såklart lite motivationspepp! Vi på Metro Mode har listat åtta podcasts som är perfekta att lyssna på under en härlig höstpromenad! Se här!

Framgångspodden

Framgångspodden

Du har väl inte missat när Alexander Pärleros träffar flera inspirerande och spännande personligheter och får höra om deras resa till framgång? Superintressanta intervjuer du inte vill missa!

Här lyssnar du på Framgångspodden.

Nästa bild
We Are Influencers

We Are Influencers

Linda Hörnfeldt träffar kända profiler inom sociala medier och lyfter personerna du bör känna till. En podcast som ligger helt rätt i tiden!

Här lyssnar du på We are Influencers.

Nästa bild
Karriärpodden

Karriärpodden

Här intervjuar Eva Ekedahl framgångsrika kvinnliga ledare om deras karriärer. Avsnitten är mellan en halvtimme och timme långa, intressanta samtal utlovas!

Här lyssnar du på Karriärpodden.

 

Nästa bild
Säljpodden

Säljpodden

Säljexperten Mattias Hillestrand tar upp allt du behöver ha koll på inom marknadsföring och försäljning. Du får även höra intressanta gäster och får värdefulla tips och trix för att lyckas bäst i karriären.

Här lyssnar du på säljpodden.

Nästa bild
WomanUp!

WomanUp!

Metro Modes egna podcast lyfter kvinnor och låter de berätta sina erfarenheter, historier och deras väg till framgång. Ta del av öppna och ärliga intervjuer om livets mörka, men också ljusa sidor.

Här lyssnar du på WomanUp-podden!

Nästa bild
Redgert och Dietz

Redgert och Dietz

Daniel Redgert har startat upp en egen pr-byrå och snabbt blivit framgångsrik i mediebranschen. I podcasten pratar han med influensern Margaux Dietz om karriären, men också om allt annat som händer i livet.

Här lyssnar du på Redgert och Dietz.

Nästa bild
Motivationspodden

Motivationspodden

I Motivationspodden hör du Olof Röhlander och Andreas Carlsson ge sina bästa tips för att lyckas hålla motivationen uppe. Du får ta del av deras erfarenheter och lärdom!

Podcasten är inte aktiv just nu, men har 17 gamla avsnitt.

Här lyssnar du på Motivationspodden.

Nästa bild
Economista

Economista

Här pratar Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius om ekonomi, pengar och ger värdefulla tips om hur just du lyckas bli en Economista! Detta är en äldre podcast, men har bjuder på flera spännande avsnitt.

Här lyssnar du på En Economistas Podcast.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!