Karriär

Isabella Löwengrip avslöjar – det här tjänar hon på sina sociala kanaler

Nu berättar bloggdrottningen och entreprenören Isabella Löwengrip hur mycket hon omsätter på sina sociala kanaler – och det är helt klart imponerande siffror! 

isabella-lowengripFoto: Instagram @isabellalowengrip / IBL

Isabella Löwengrip har bloggat i snart 13 år och redan då omsatte hon höga summor varje månad. I ett blogginlägg berättar hon hur mycket omsättningen ökat på hennes sociala kanaler sedan dess.

“Förut hade jag intäkter på 500 000 kronor i månaden på bloggen, visst är det häftigt hur vi har kunnat öka intäkterna till 1.5-2 miljoner i månaden istället?”, skriver hon i blogginlägget.

Hon beskriver också hur hennes företag, Löwengrip Invest, hade kunnat gå i konkurs när de valde att lämna United Influencers. Då hade de inga pengar att röra sig med och kunde ha gett upp, men bestämde sig istället för att dra ner på alla kostnader. Hon bad även banken om en checkkredit på en halv miljon kronor och började investera i personal.

“Jag är stolt över att mina kanaler ger människor jobb och att jag har kunnat köpa detta fantastiska hus efter 13 år av bloggande.”, avslutar Isabella sitt blogginlägg med.

Vilken karriärkvinna!

Källa: Modette

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!