Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Karriär

Känner du dig vilse? Här är kändisarnas bästa livsråd

Idag är sista dagen att söka till utbildningar på högskolor och universitet i höst, och kanske har du funderat på att börja plugga? Om du dessutom går sista året i gymnasiet kan det kännas svårt att fatta beslut om din framtid – men genom projektet Class of 2020 skickar svenska kända personer pepp och råd.

Foto: Unsplash

Går du sista året i gymnasiet och ska ta studenten i sommar? Då vill några inspirerande svenskar dela med sig av några tips till just dig, som de hoppas att du tar med dig i livet, i Linnéuniversitetets film och låt “Class of 2020“. Några av tipsen är “Var dig själv utan att be om ursäkt”, “Ibland har man inga tydliga planer, och det är helt okej” och “Om du får en chans att ge dig ut i världen – ta den”. Påminnelser som kan vara sköna att höra när du nu ska bestämma dig för vad nästa steg i livet är.

I klippet blir alla tipsen upplästa av den smått ikoniska författaren, professorn och kvinnorättskämpen Ebba Witt-Brattström, till musik av låtskrivaren Hampus Lindvall som bland annat jobbar med Zara Larsson, Icona Pop och Sigala.

– Världen som ni ska ut i kanske verkar ogästvänlig, svårhanterlig och hopplöst illa ute – men det kommer gå bra och allt kommer gå att ordna, bara vi hjälps åt att tänka framåt, säger Ebba Witt-Brattström i klippet, innan hon läser upp tips från personer som Babba C RiveraCarolina KlüftIrena Pozar och Pernilla Baralt, generalsekreterare för UNICEF Sweden.

Se hela klippet här nedanför!

antagning.se söker du till alla högskolor och universitet.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!