Karriär

Metro Modes innehållschef Cassandra Lundgrens 7 bästa tips för att knipa drömjobbet!

Metro Modes innehållschef Cassandra Lundgren har haft flera drömjobb i sin karriär. Allt från redaktör och Content-chef för TV-program som Let’s Dance och Idol, till drömtjänster på olika livsstilsmagasin. Idag har hon drömtjänsten som Head Of Content för Metro Media House och hon kunde inte trivas bättre! Nu delar hon med sig om sina sju bästa tips för att knipa drömjobbet.

Foto: Instagram @cassandra.lundgren

Konkurrensen på arbetsmarknaden är idag stenhård och det kan ibland vara svårt att synas och att sticka ut på arbetsplatsen! Men Metro Modes Cassandra Lundgren menar att det finns en rad olika saker man kan träna upp för att få ett försprång när det kommer till att avancera på jobbet och kamma hem det där drömjobbet man alltid velat ha. Nedan är hennes bästa tips som har hjälpt henne att komma dit hon är idag.

Attityd

Efter att Cassandra började arbete i mediebranschen förstod hon att attityden är A & O! Att arbeta inom branschen är nämligen ofta stressigt och intensivt där även den mest stresståliga känner sig stressad. Det är därför viktigt att välja en positiv attityd och klamra sig fast vid den – även i pressade situationer!

Gör det lilla extra

Genom att göra det där lilla extra blir du genast mer uppmärksammad av kollegor i din närhet. Det behöver inte alltid handla om att du ska jobba övertid eller att ta dig an för många arbetsuppgifter, utan det handlar snarare om att visa passion och att brinna för det du gör. Cassandra skriver att hon älskar sitt jobb och produktionen hon jobbar med idag som om den vore sin egen – vilket har kommit att bli en stor och daglig motivation!

Sätt ord på det du vill

Att sätta ord på det hon vill har hjälpt Cassandra att klättra på jobbet! Det handlar helt enkelt om att sätta ord på och formulera det man vill för rätt personer. Om din nuvarande arbetsplats har en ledig tjänst som du tror skulle passa dig, gå till ansvarig person och säg att du är intresserad. Eller du kanske har en grym idé på ett projekt? Fråga om det är något du kan genomföra! Värsta tänkbara scenario är att du får ett nej.

Vill du läsa alla Cassandras tips för att knipa drömjobbet och lyckas med vad som helst? Klart du vill! Du hittar hennes inlägg här.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!