Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Karriär

Metro Modes Linn Herbertsson öppnar upp i Misslyckandepodden: ”Jag tar ingenting för givet längre”

I Misslyckandepodden träffar Metrojobbs redaktör Anna Åslund kända personer som får dela med sig av sina största misslyckanden i karriären och hur de vände motgång till framgång. I veckans avsnitt berättar Metro Modes bloggare Linn Herbertsson om hur sorgen efter hennes mamma och bror har lärt henne att hantera motgångar och gjort henne till en starkare person. 

Foto: Linnherbertsson.metromode.se

Linn Herbertsson inspirerar dagligen via sin blogg och sitt Instagramkonto @linnherbertsson där hon delar med sig av sitt liv i lägenheten i Stockholm, på resor runt om i världen och nya landstället i Skärgården som hon rustat upp till en riktig inredningsdröm tillsammans med sambon Mattias. Linns flöden är fyllda av vackra bilder och mode-, skönhets- och hälsotips, men vi får också följa med i hennes sorgbearbetning efter att för fyra år sedan ha mist sin bror i en överdos och sin mamma strax därefter i bröstcancer.

I senaste avsnittet av Misslyckandepodden berättar hon öppet om hur ont saknaden gör samtidigt som den har fått henne att uppskatta livet ännu mer än tidigare eftersom hon har varit ”i helvetet och tillbaka”.

– Jag tar ingenting för givet längre, säger Linn i podden, där hon även berättar om perioden när hennes mamma blev sjuk första omgången. Då var Linn 19 år och hade fullt upp med sista terminen på gymnasiet.

– Jag fanns inte alls där för henne för jag kunde inte att ta in att min mamma skulle dö och jag tänkte att man kunde bli friskförklarad från bröstcancer, säger Linn som kallar det ett av sina livs misslyckanden – något hon även berättar mer om i bloggen där hon beskriver sina återkommande mardrömmar. Linns mamma blev friskförklarad efter fem år men knappt ett år senare fick hon återfall och cancern spred sig till skelettet och hjärnan. De fick tio månader tillsammans innan cancern till slut tog hennes liv och under den tiden fanns Linn där för sin mamma till hundra procent. Du hittar Misslyckandepodden där poddar finns, läs mer om alla avsnitten här.

 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!