Karriär

Så blir du rik – 6 vanor miljonärerna har gemensamt

Att bli framgångsrik och tjäna pengar kan för många vara ett mål i livet. Men hur blir man egentligen rik? Miljonärerna har några saker gemensamt – här listar författaren Thomas Corley sex punkter.

Foto: Unsplash

Författaren Thomas Corley har tagit reda på frågan: Hur når man framgång och framför allt, hur blir man rik? Efter ha intervjuat 222 miljonärer har han kommit fram till sex vanor som alla har gemensamt. Drivs du av att tjäna pengar och strävar efter nya karriärmål? Följ dessa tips och du är ett steg närmare att lyckas!

1. Var noga med att avsluta allt du påbörjat
För att du ska nå dit du vill är det viktigt att inte lämna det du påbörjat. Sluta aldrig kämpa för dina drömmar trots att det kan ta flera år. Helt enkelt – ge inte upp.

2. Personlig utveckling är viktigt
Sträva alltid efter att slipa din kompetens, utvecklas och bli bättre på allt som går.

3. Var beredd att ta risker
Ibland kan det vara värt att ta risker och våga. Många av miljonärerna tog en kalkylerad risk och valde att satsa allt.

4. Var öppen för nya idéer
Det är viktigt att du har ett öppet sinne, är redo för nya utmaningar och förändringar.

5. Spara, spara, spara!
Thomas Corley berättar att 94 % av miljonärerna som han intervjuade sparade 20 % eller mer av sin inkomst innan de blev rika. Därefter använde de sparkapitalet till att helhjärtat satsa på sin dröm.

6. Ha en positiv inställning
Såklart gäller det att ha en positiv inställning för att lyckas bli framgångsrik. Har du ett negativt tankemönster är det dags att ändra på det direkt. Optimistiska personer smittar av sig!

Källa: SvD Perfect Guide

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!