Karriär

Så mycket har Bianca Ingrosso tjänat på Caia cosmetics: “Sålde 15 000 mascaror på två timmar”

Bianca Ingrosso lanserade sitt sminkmärke Caia cosmetics i november och succén har verkligen varit ett faktum! Nu berättar vd:n för Breakit hur bra företaget faktiskt har gått (och det är sjukt bra!).

Caia-cosmetic-puff-Foto: @caiacosmetics/@biancaingrosso

Sedan starten av Caia cosmetics har Bianca hunnit lansera ögonskuggspaletter, mascaror och läppstift. Vid varje ny lansering har det inte gått många timmar innan produkterna sålt slut. Den första produkten som lanserades var en sminkpalett som såldes slut på bara några timmar och fick sajten att krascha. Så det är ingen tvekan om att sminkmärket har blivit populärt.

I en intervju med Breakit berättar nu vd:n Mikael Snabb hur bra företaget egentligen går. Han berättar att de, sedan starten, har sålt 100 000 produkter, men hur mycket företaget har tjänat vill han inte berätta. Breakit har dock räknat ut att på 100 000 sålda produkter, har de tjänat minst 20 miljoner kronor. Inte fy skam.

Förra veckan var det dags för en ny lansering och två mascaror blev tillgängliga för kunderna. Även denna gång sålde produkterna slut snabbt.

– Vi sålde slut på 15 000 mascaror på två timmar, säger Mikael Snabb till Breakit.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!