instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
karriar

Sno jobbstilen av Paulina Forsberg – 18 plagg som fixar looken

Av:

Vi inspireras av Metro Modes bloggare Paulina Forsberg och matchar gärna blåa kavajbyxor till vita detaljer. Nedan kan du inspireras av Paulinas outfit eller sno den rakt av – vi listar de 18 bästa köpen för att uppnå stilen.

I den här artikeln förekommer annonslänkar till återförsäljare.

Foto: Instagram/@paulinaforsberg

När vi ska ta på oss dagens outfit för att bege oss till jobbet vill vi hålla det snyggt och stilrent men ändå bekvämt. Därför vill vi kopiera Paulina Forsbergs outfit rakt av! Blåa kostymbyxor till en beige trendig kappa och en svart väska kan bara inte bli fel. Att dessutom matcha en vit stickad tröja till ett par vita klackar är så snyggt! Nu när slasket fortfarande gör sig påmint utanför dörren drar vi på oss bootsen men snart är vi redo för sneakers och klackar! Vi införskaffar oss en blommig doft för att intala oss att våren (snart!) är här och en härlig doft får oss alltid att bli lite gladare. Nedan har vi listat de 18 snyggaste köpen för att kunna sno Paulinas stilrena och bekväma jobboutfit rakt av.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår