Karriär

Vill du jobba i mediebranschen? Här är 10 spännande jobb att söka direkt

Drömmer du om att jobba med sociala medier, marknadsföring, kommunikation eller inom PR? Då borde du kolla hit. Nedan listar vi 10 aktuella tjänster inom mediebranschen som verkar både spännande och utvecklande för din karriär.

Foto: TT/Unsplash

1. Digital Designer / Art Director to Benify – Stockholm

“Är du en grafisk design med en passion för digital marknadsföring? Kreativ med utmärkt kommunikationsförmåga och ett starkt fokus på detaljer? Vill du vara en del av ett snabbt växande internationellt företag och arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Du skulle vara perfekt som vår nya digitala designer!” Läs mer om tjänsten och ansök här.

2. Visual / UI Designer, UX till Tre – Stockholm

“Vi letar efter en visuell designer som brinner för att hjälpa oss att revolutionera våra tjänster till sådana som är vackra, önskvärda, enkla att använda och tillgängliga.” Läs mer om tjänsten och ansök här.

3. Copywriter till Natural Cycles – Stockholm

“Som copywriter på Natural Cycles är du ansvarig för att producera engagerande och strategiska meddelanden. Ditt huvudfokus är att skriva kortformatinnehåll, från kreativ reklam till UX-kopia.” Läs mer om tjänsten och ansök här.

4. Projektledare till Brothers marknadsavdelning! (visstidsanställning 6 mån) – Stockholm

“Är du en drivande och strukturerad projektledare som tidigare arbetat framgångsrikt med marknadskampanjer? I så fall har du chans att bli en viktig del av Brothers, när vi nu tar nästa steg i att förstärka och förtydliga vår position på marknaden.” Läs mer om tjänsten och ansök här.

5. Junior Social Media Manager till Amped Studios (deltid) – Stockholm 

“Är du en student med intresse för både musik och marknadsföring? Vill du bygga din kunskap inom marknadsföring och analys av sociala medier? Då letar vi efter dig! Ansök nu som Junior Social Media Manager!” Läs mer om tjänsten och ansök här.

6. Product Designer – Tv & Play, Tele2 – Stockholm

“Vi letar efter en skicklig produktdesigner för att hjälpa till att utforma nästa nivå i våra Play-tjänster. Du kommer att gå med i vårt fantastiska designteam som är stolta över de produkter de bygger.” Läs mer om tjänsten och ansök här.

7. Processsledare för kommunikation mot befintliga studenter KTH – Stockholm

“Som projektledare och kommunikatör är ditt uppdrag att skapa, samordna, utveckla och förvalta kommunikationen riktad huvudsakligen mot befintliga studenter på KTH, nationella och internationella.” Läs mer om tjänsten och ansök här.

8. Ledarna söker en driven grafisk formgivare – Stockholm

“Har du ett genuint intresse för formgivning och kommunikation? Är du kreativ, driven och behärskar både print och digitalt? Till kommunikationsavdelningen på Ledarna, Sveriges chefsorganisation söker vi nu en grafisk formgivare.” Läs mer om tjänsten och ansök här.

9. Teamleader Digital design till e-handelsbolaget Jollyroom – Göteborg

“Vi tror att vår framtida Teamleader Digital design i dagsläget jobbar som Digital Designer eller Art Director och känner sig redo för nästa steg i karriären.” Läs mer om tjänsten och ansök här.

10. Kommunikatör till teknikkonsultföretag, Inhouse – Göteborg

“Just nu söker vi en kommunikatör till ett av de största teknikkonsultföretagen i Sverige. Som kommunikatör kommer du att arbeta med löpande uppdrag för att stödja dess affär och att öka synligheten internt och externt.” Läs mer om tjänsten och ansök här.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!