Mamma

Chrissy Teigen och John Legend har har fått sitt tredje barn

Chrissy Teigen och John Legend är stolta föräldrar till en nyfödd dotter, Esti Maxine Stephens! John Legend, 43, bekräftade nyheten under fredag ​​kvällen vid en privat konsert och berättade att han och Teigen välkomnade sin bebis tidigare under dagen, enligt People.

Foto: Instagram @chrissyteigen

Det var i augusti Chrissy Teigen, 36, berättade att hon väntade barn igen i ett rörande inlägg på Instagram.

Foto: Instagram @chrissyteigen

“De senaste åren har minst sagt varit ett töcken av känslor, men glädje har än en gång fyllt vårt hem och våra hjärtan. En miljard sprutor senare (på senare tid i benet, som ni kan se!) väntar vi barn igen”, skriver hon och fortsätter:

“Vid varje läkarbesök har jag sagt till mig själv, ‘okej om det är friskt idag kommer jag berätta det’ men sedan drar jag en suck av lättnad när jag hör ett hjärtljud och bestämmer mig för att jag fortfarande är nervös.”

Förlorade sonen Jack i gravidvecka 20

Paret har sedan tidigare 6-åriga dottern Luna och 4-årige sonen Miles. I september 2020 förlorade de sin son, Jack, i gravidvecka 20.

Foto: Instagram @chrissyteigen

“Vi är alla exalterade” sa Legend i en intervju med People i mars, och fortsatte “mina barn är tillräckligt gamla för att verkligen vara medvetna om vad som händer, så de förväntar sig verkligen att få ett nytt syskon i sina liv. Och jag tror att de kommer att vara bra på att vara storasyster och storebror.”

Foto: Instagram @chrissyteigen

Nästa bild

Foto: Instagram @chrissyteigen

Nästa bild

Foto: Instagram @johnlegend

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!