Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

Kenza har blivit mamma – här visar hon första känslofyllda bilden efter förlossningen!

Tidigt på fredagsmorgonen blev influencern Kenza Zouiten Subosic och maken Aleksandar Subosic föräldrar. Sonen föddes på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna – och nu delar Kenza den första bilden efter förlossningen. 

Foto: Instagram/@kenzas  

I onsdags, den 12:e juni hade tio dagar gått från Kenza Zouiten Subosics beräknade förlossningsdatum och i sin blogg skrev influencern och modeentreprenören att det blev hennes sista inlägg innan det var dags att föda barn. Dagarna har gått, många har undrat – och för några minuter sedan fick vi det bekräftat. Kenza födde sin lille son strax efter 5.00 på morgonen den 14:e juni och hon beskriver sitt och maken Aleks sinnestillstånd med orden “Han var värd all väntan, all kamp, all smärta”. På Instagrambilden från förlossningsrummet (som efter runt 20 minuter har fått över 150 000 gilla-markeringar och snart 8 000 kommentarer) ser vi en märkbart omtumlad och rörd Kenza som håller handen om sin lille son.

Kenza har tidigare delat med sig av hur paret fått kämpa för att bli gravida. Vi på Metro Mode säger stort grattis till den lilla familjen och ser fram emot att få höra mer om förlossningen, som enligt det första inlägget efter förlossningen ska ha gått bra.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!