Mamma

Khloé Kardashian avslöjar dotterns namn – här är de starka reaktionerna som tar över Internet

Khloé Kardashian födde för några dagar sedan sin efterlängtade och första dotter – och namnet blev True. Kris Jenner förklarar namnvalet samtidigt som reaktionerna i sociala medier efter Tristans otrohetsskandal svämmar över. 

khloe-kardashianFoto: Instagram/@khloekardashian

“Vår lilla tjej, True Thompson, har helt och hållet stulit våra hjärtan och vi är överväldigade av KÄRLEK. Sådan välsignelse att välkomna denna ängel till våran familj! Mamma och pappa älskar dig True!”, skriver Khloé i sitt första Instagram-inlägg efter födseln.

Kris Jenner förklarar på Twitter att “det roliga” bakom namnvalet är att hennes pappa hette True i mellannamn. Hon skriver att hon är så glad över att Khloé valde att döpa dottern till ett namn som redan funnits inom familjen med hashtagen #familytradition.

Samtidigt har det varit turbulent i sociala medier efter att Tristan ska ha varit otrogen mot Khloé flera gånger under hennes graviditet. Reaktionerna kring namnvalet är många – nedan följer ett urval.

 

 

Många reagerar också på att hon väljer att namnge barnet med Tristans efternamn – och inte Kardashian som är hennes egna.

 

Källa: Cosmopolitan

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!