Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

Kim Kardashian hintar om nyfödde sonens namn – med det betydelsefulla budskapet

Kim Kardashian West har tillsammans med maken Kanye West fyra barn. Det var för en vecka sedan som Kim berättade att det fjärde barnet fötts via surrogatmamma. Fansen väntar nu ivrigt på pojkens namn och spekulerar kring Kims Instagram-story.

kim-kardashianFoto: TT; Instagram/@kimkardashian

Kim Kardashian och Kanye West har tre barn sedan tidigare och de har minst sagt unika namn: North West, Saint och Chicago. Frågan alla ställer sig nu är vad det fjärde barnet kommer att få heta. När hon i april gästade talkshowen Jimmy Kimmel berättade hon att Rob var ett alternativ. Kims pappa hette nämligen Robert, vilket även hennes bror gör.

– Jag har faktiskt ett namn. Jag tänkte faktiskt på att döpa honom till Rob, efter min bror. Men sen så blir det North, Saint, Chicago, Rob. Det funkar inte riktigt ihop. Men jag kände verkligen för det, eller typ Robert. Och min bror gick med på det, berättade Kim Kardashian.

Något annat som tyder på att sonen just kommer att få heta antingen Robert eller Rob är Kims senaste Instagram-story. I videon ser man sonen Saint som håller upp en mask för ansiktet, som föreställer Kims bror Rob. Saint låtsas vara Rob i videon och säger till sin mamma Kim: “Jag är farbror Robbie, vad är ditt namn?”. Därefter tar han bort masken och fnittrar hysteriskt. Videon får nu fansen att tro att Kim ytterligare en gång hintar om den nyfödde sonens namn – eftersom det ännu inte har blivit avslöjat.

Nu återstår det att se om pojken kommer att få heta Robert – eller något som låter bättre ihop med de andra unika namnen.

Källa: Cosmopolitan

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!