Mamma

Kourtney Kardashians ovanliga huskur: dricker sin egen bröstmjölk

Kourtney Kardashian har delat internet efter att ha avslöjat hur hon får bukt med sjukdom: hon dricker sin egen bröstmjölk.

Foto: Instagram @kourtneykardash

Det var under onsdagen som Kourtney Kardashian, 44, publicerade ett inlägg i sin story på Instagram som fick många att reagera:

“Jag drack precis ett glas bröstmjölk för jag känner mig sjuk”, skrev hon.

I inlägget syntes realitystjärnan göra tummen upp medan hon använder sig av ett filter som hon själv kallar “galet”.

Detta är inte första gången som familjen Kardashian använder sig av bröstmjölk för att försöka bota diverse åkommor. Ämnet har tagits upp flera gånger i realityserien Keeping Up With the Kardashians – och en gång försökte Kourtneys syster Kim Kardashian, 43, till och med använda sig av det för att bota sin psoriasis.

Är det farligt för vuxna att dricka bröstmjölk?

Familjen Kardashian är inte de enda som tror på bröstmjölkens läkande egenskaper: för ungefär tio år sedan gick brittiska forskare ut och varnade allmänheten då det visat sig att många vuxna köpte bröstmjölk online.

Enligt BBC kallades bröstmjölk för “flytande guld” och konsumerades av allt från fetischister till kroppsbyggare och cancerpatienter i tron att den skulle stärka deras immunförsvar.

Forskare menade dock att påståendena om att bröstmjölk kunde stärka vuxnas immunförsvar var missvisande, och att det i själva verket kunde vara farligt att konsumera köpt bröstmjölk eftersom detta hade visat sig innebära en risk för hepatit B och C, HIV och syfilis.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!