Mamma

“Love is blind”-Amanda och Sergio har fått barn

Nyheten att Amanda och Sergio väntade barn slog ner som en bomb i återträffen av Love is Blind: Sverige. Nu har paret blivit föräldrar till sonen Ralf, det avslöjar Amanda på Instagram.

Foto: Instagram @mrsrinconjonegard

Det var under återträffen i Love is Blind: Sverige som Amanda Rincón Jonegård och Sergio Rincón berättade att de väntade sitt första barn, en nyhet som chockade de andra deltagarna. Samtidigt berättade Sergio att han faktiskt blev pappa för första gången 2023 – då till ett barn som föddes kort innan hans och Amandas bröllop.

Foto: Instagram @mrsrinconjonegard

“En majbebis”

Amanda har tidigare berättat att barnet skulle komma i april eller maj. I slutet av förra månaden konstaterade hon att det skulle bli det senare:

“Ser ut som att vi kommer att få en majbebis”, skrev hon i anslutning till ett inlägg på Instagram, där hon och maken sågs njuta av körsbärsträden i Kungsträdgården i Stockholm.

“Har fyllt våra liv med kärlek”

Nu är parets första gemensamma barn alltså äntligen här! I ett inlägg på Instagram avslöjar Amanda att det blev en liten pojke som har fått namnet Ralf:

“Måndagen den 6 maj välkomnade vi vår lilla pojke Ralf till världen. Alla mår bra och vi hade en fantastisk förlossning. Han är en så söt liten pojke som fyllt våra liv med kärlek från första stund”, skriver Jonegård i anslutning till inlägget, som innehåller en bild på sonen.

Realityprofilen lovar att berätta mer om förlossningen vid ett senare tillfälle – just nu har hon och Sergio nämligen fullt upp med att anpassa sig till det nya livet som föräldrar.

“Vi är så förälskade i honom”, avslutar hon inlägget.

Tidigare i år gästade Amanda 20 snabba med Baby Journey App. Hon berättade då om sina och Sergios planer för resten av 2024:

“Jag tror att vi kanske mot slutet av året behöver flytta. Eventuellt. Det beror på hur det funkar när det här barnet börjar krypa. Annars har vi inte planerat så mycket, det är typ bara njuta av sommaren och bebisbubblan.”

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!