instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mamma

Mitt under otrohetsskandalen – Khloé Kardashian har blivit mamma till sin första dotter

Av: Metro Mode

Det har stormat rejält kring höggravida Khloé Kardashian de senaste dagarna, efter att en video läckt ut där hennes pojkvän Tristan Thompson ska ha varit otrogen. Men i dag är det fokus på parets gemensamma bebis, som enligt uppgifter ska ha sett dagens ljus i torsdags morse på ett sjukhus i Cleveland.

Foto: Instagram/@khloekardashian

Annons

Khloé har blivit mamma till en liten dotter som ska ha fötts runt 4-tiden i torsdags morse på ett sjukhus utanför Cleveland, skriver TMZ. Systrarna Kim och Kourtney, mamma Kris och Khloés bästa vän Malika fanns vid hennes sida under förlossningen – så även barnets pappa Tristan. Det är parets första gemensamma barn, och hon har fötts mitt i en minst sagt stormig tid. Tidigare i veckan läckte en film från i oktober där Tristan ska ha varit otrogen, när Khloé var gravid i tredje månaden. Och för bara fem dagar sedan sågs han med en annan kvinna på ett hotell i New York, och ryktena fortsatte att florera.

Trots allt som har hänt hoppas vi att Khloé och den lilla nyfödda får pusta ut i lugn och ro. Mamma Kris Jenner har twittrat om den stora nyheten – och vi ser fram emot kommande bilder på den lilla (när familjen är redo).

BLESSED!!! #Repost @wmag ・・・

When three of your sisters give birth in under a year. Congratulations to @KhloeKardashian on welcoming another girl to the KarJenner clan.

pic.twitter.com/6kdMEYG4V1

— Kris Jenner (@KrisJenner) 12 april 2018

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår