Mamma

Naomi Campbell delar (sällsynta) nya bilder på dottern

Sedan Naomi Campbell blev mamma i maj 2021 har modellen publicerat endast ett fåtal bilder av sitt barn på sociala medier – men när dottern tog sina första steg bestämde Campbell sig för att dela med sig av milstolpen på Instagram.

Foto: Instagram @naomi

I maj 2021 delade supermodellen Naomi Campbell med sig av den glada nyheten att hon hade blivit förälder till en liten flicka. Supermodellen berättade i en intervju med brittiska Vogue tidigare i år att hon “alltid vetat att hon skulle bli en mamma” och att hon ser moderskapet som en välsignelse:

“Jag kan räkna på ena handens fingrar hur många som visste att jag skulle ha henne. Men hon är den största välsignelsen jag någonsin kunde föreställa mig. Det är det bästa jag någonsin gjort.”

I samma intervju tillrättavisade Campbell ryktena om att dottern skulle vara adopterad:

“Hon är inte adopterad – hon är mitt barn”, sa hon, ett ordval som rörde upp starka känslor på Twitter.

Foto: Instagram @naomi

Lade upp bild på dotterns första steg

Campbell har valt att hålla sin dotter borta fram rampljuset och postar sällan bilder av henne på sociala medier – men tidigare i sommar kunde hon inte låta bli att uppmärksamma dotterns första steg med ett inlägg på Instagram.

“Min kärlek, mitt hjärtslags första steg”, skrev modellen till två bilder där mor och dotter håller hand i ett soligt landskap.

Foto: Instagram @naomi

Det gulliga inläggets kommentarsfält är fullt av hjärtan från fans och vänner – däribland Naomis kända kollega Heidi Klum.

Källa: People

Foto: Instagram @naomi

Nästa bild

Foto: Instagram @naomi

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!