Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

Nour El Refai ryter ifrån efter gravidpåhoppen: “Lugna er för fan”

Att vara gravid är inte alltid en dans på rosor och framförallt inte när personer kritiserar dig och berättar för dig hur du ska bete dig när du är gravid. Det är exakt det som har hänt Nour El Refai och nu säger hon ifrån.

Nour-el-refai-gravid-Foto: TT

I början av juni gick Nour El Refai ut på Instagram att hon och Henrik Schyffert väntar sitt första barn. Då berättade hon även att hon drabbats av ett svårt illamående, men det är inte det enda hon har fått stå ut med. När hon publicerade en bild på en picknickkorg innehållande en förpackning Treo, fick hon en hel del kritik. Nu har hon tröttnat på alla som vill berätta för henne vad hon gör för fel och hur man ska bete sig när man är gravid.

I ett inlägg som börjar med, “Men för helvete håll käften!!!”, säger hon nu ifrån. Hon fortsätter inlägget med:

”Jag har givetvis koll på vad jag ”får” och inte som gravid. Det är så jävla okänsligt att tala om för en gravid kvinna att hon skadar sitt barn för att hon käkar Treo (????) när det sista man vill på jorden är att göra något i hela världen som skadar.”

Längre ner i inlägget, som i skrivande stund har 27 tusen gillamarkeringar, listar hon tre tips på hur man ska bete sig mot gravida.

”1. Håll. Käft. 2. Är du i dina sista tre månader (vilket jag inte är) bör du undvika Treo. Undvika. Som du bör undvika kaffe. Det är inte vin och knark. Det är Treo. Lugna er för fan. 3. Jag spyr ibland 17 gånger på en dag och får inte i mig tabletter. Om jag då efter sprängande huvudvärk vill ta en Treo för att det enda jag eventuellt får i mig den dagen är några klunkar vatten och det är min enda lindring så är det bra mycket bättre för min bebis att jag dricker en Treo än lyssna på några uppläxande as. Seriöst. Käft!! Käft för alltid!!”

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!