Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

Pinks peppiga inlägg till mammor världen över: “Vi måste ge oss själva en paus”

Vi inspireras av Pink, dels av hennes musik som består av grymma budskap, dels när hon under årets MTV Video Music Awards höll ett rörande tal till sin dotter om kroppsideal. Det finns ännu en anledning att inspireras av denna kvinna – i sina sociala medier delar hon med sig av mammalivet på ett ärligt (och härligt) sätt!

pink-peppigt-inlagg

Foto: Instagram/@pink

Pink är mamma till sexåriga Willow och ettåriga Jameson Moon och vi älskar att hon är brutalt ärlig i sina sociala medier-konton. Hon är verkligen en kvinna som sätter ner foten mot att eftersträva det “perfekta” livet och menar istället att vi ska gilla oss själva trots våra brister. På Twitter hyllas hon nu av mammor världen över efter ett inspirerande och peppigt inlägg.

“En riktigt söt mamma kom fram till mig ikväll i mataffären och sa några snälla ord om hur hon får styrka av mitt föräldraskap eftersom jag inte är rädd för att göra misstag offentligt. Vi grät tillsammans. Det är så svårt. Jag önskar vi mammor kunde ge oss själva och varandra en paus”, skriver hon på Twitter.

I nuläget har inlägget gillats av 81 000 följare, retweetats över 7 000 gånger och fått över 1 000 kommentarer. En utav fansen svarar att vi alla måste tänka på att stötta varandra istället för att dra ner varandra.

“Pink, du är en grym förebild för dina barn. Du har både en stark och känslig själ”, skriver någon.

“Inte nog med att din musik inspirerar, det gör även dina handlingar. Du inspirerar människor runt om kring i hela världen! “, skriver en annan.

Vi håller verkligen med om att Pinks budskap nått fram, var inte så hård mot dig själv och våga ta kontakt med andra för att sprida positivitet. Tillsammans kan vi lyfta varandra!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!