Mamma

Priyanka Chopra och Nick Jonas välkomnar sitt första barn via surrogatmamma

Priyanka Chopra och Nick Jonas har välkomnat sitt första barn via surrogatmamma. Nyheten delar de båda med sig av på sina Instagramkonton. ”Vi är överlyckliga”, skriver de.

Foto: Instagram @priyankachopra

Skådespelaren Priyanka Chopra, 39, och artisten Nick Jonas, 29, har blivit föräldrar. Detta meddelar paret i varsitt inlägg på Instagram.

“Vi är överlyckliga över att kunna bekräfta att vi har välkomnat en bebis via surrogat. Vi ber med all respekt om att få vara ifred under denna speciella tid när vi fokuserar på vår familj”, skriver de på Instagram.

Grattisönskningar har strömmat in i kommentarsfältet från både vänner och fans! Enligt tidningen People är det en dotter som paret fått!

Spekulationer om äktenskapsproblem

I höstas spekulerades det vilt på sociala medier om huruvida skådespelerskan Priyanka Chopra och Nick Jonas hade äktenskapsproblem. I en intervju med Vanity Fair i januari i år berättade Chopra om sina känslor kring ryktena.

Läs även: Priyanka Chopra efter ryktena om äktenskapsproblem: Känner mig utsatt.

Träffades på Twitter

Trots att Chopra har sina reservationer gällande sociala medier så har hon åtminstone en sak att tacka dem för: sitt förhållande. Hon och sångaren Nick Jonas började nämligen dejta efter att han skickat ett privat meddelande till henne på Twitter, och resten är historia.

Paret gifte sig i Indien 2018 och bröllopet varade i tre dagar. Chopra var då 36 år, och enligt henne själv kom giftermålet som en överraskning för hennes mamma:

“Hon är verkligen en asiatisk mamma, väldigt upprymd över det faktum att jag faktiskt gjorde det”, säger Chopra. “Hon hade inget hopp.”

Jonas Brothers och Miss World

Nick Jonas är känd som en av medlemmarna i det amerikanska bandet Jonas Brothers tillsammans med bröderna Kevin och Joe Jonas. 2006 slog de igenom stort med låten ”Mandy”.
Priyanka Chopra vann skönhetstävlingen Miss World år 2000 och har sedan dess satsat stort på skådespelarkarriären, framför allt inom Bollywood. 
Nu senast har hon gjort en roll i ”The Matrix Resurrections” från 2021, och hon har även varit med i flera av maken Nick Jonas musikvideor.

Foto: Instagram @priyankachopra

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!