Mamma

Vanessa Hudgens och Cole Tucker har blivit föräldrar

Bebislycka! Vanessa Hudgens och hennes make Cole Tucker har välkomnat sitt första barn, det rapporterar TMZ.

Foto: Instagram @vanessahudgens

Det var under årets Oscarsgala som Vanessa Hudgens avslöjade att hon och maken, basketspelaren Cole Tucker, väntade sitt första barn. High school musical-skådespelerskan dök upp på galan iförd en trendigt transparent svart klänning – signerad Vera Wang – som gav bebiskulan en magnifik inramning.

Nu, omkring fyra månader sedan graviditeten offentliggjordes, har TMZ avslöjat att Hudgens och Tucker blivit föräldrar. Sajten släppte nyheten i början av juli och publicerade samtidigt bilder av den lilla familjen när de förberedde sig för att lämna BB.

En som dock inte uppskattade detta var Hudgens själv, som i ett inlägg på Instagram skriver att tilltaget kränkte hennes privatliv:

“Vi är besvikna över att vår familjs privatliv inte respekterades utan exploaterades vid den här väldigt speciella tiden”, skriver hon.

Skådespelerskan tillägger dock att “mamma pappa och bebis är är glada och friska”.

Foto: Instagram @vanessahudgens

Hudgens och Tucker träffades på en Zoom-meditation 2020 – och enligt henne det var attraktion vid första ögonkastet:

“Jag går in på Zoom och jag bara, ‘Vem är det?’”, berättade Hudgens när hon gästade The Drew Barrymore Show 2021. “Om jag vill ha något eller någon, så försöker jag få dem. Jag gled in i hans DM:s och sa typ, ‘Hej, det var trevligt att träffa dig’. Så jag tycker inte att det är något fel på att ta första steget.”

Foto: Instagram @vanessahudgens

Paret gifte sig tropiska i Tulum, Mexiko, i december förra året. 

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!