instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
man

7 krav du måste uppfylla för att få jobbet på Joe & the Juice

Av: Metro Mode

Har du också lagt märke till att killarna på Joe & the Juice har ett väldigt fördelaktigt utseende? Det är självklart ingen slump. Den populära juicebaren, som vi ofta ser på flygplatser och i trendiga kvarter, har vissa kriterier du måste uppfylla för att få jobba där. 

 

Annons

 

1.Du är kille. 

– Det här är kanske den viktigaste punkten av alla. Du ska vara snubbe – annars kan du lika bra ge upp direkt.

 

2. Du måste vara snygg.

– Det blir väldigt mycket enklare att få jobb på Joe & the Juice om du är jäkligt snygg. Helst ska du ha ett litet modellkontrakt i bakfickan eller se ut som en erfaren surfare. Då kommer du garanterat att smälta in i gänget.

 

3. Rätt meriter på CV:et.

– Det är självklart ett plus om du har haft ett jag-jobbar-här-för-att-jag-är-snygg-och-charmig-jobb innan. Hollister, Ralph Lauren och Abercrombie & Fitch slår alltid högt på CV:et.

 

 

4. Du gillar att åka longboard.

– Yes, om du rullar in på en longboard på anställningsintervjun i en bomberjacka och en avslappnad T-shirt så är jobbet troligtvis ditt.

 

5. Du är alltid redo med en fistbumps

– Du är en jäkel på att göra en grym fistbumps. Det underlättar såklart om du kan knyta näven och göra en avslappnad fistbumps mot dina bröder.

 

6. Du har tatueringar på ena armen.

– Om du ska stå och pressa juice inför en publik flera timmar varje dag så måste du ha en bra sleeve, med väl valda tatueringar.

 

 

7. Platsar du i filmen?

– Känner du att du skulle kunna platsa i det här videoklippet så uppfyller du troligtvis alla kriterier.

 



 

Källa. Lajkat.se 

 

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår