Man

Brothers presenterar den svenska genomsnittsmannen: “Vår förhoppning är att få fler att trivas i sin kropp”

“Size You” är namnet på Brothers höstturné vars syfte är att öka svenska mäns kunskap om passform och stil. Under eventturnén kommer Brothers professionella stilexperter finnas på plats för att guida besökarna till rätt passform. 

Brothers Avatar på den genomsnittliga manskroppen.

Klädföretaget Brothers var på en omfattande turné i våras, där de samlade in data på den svenska genomsnittsmannen. Nu har datan sammanställts till en genomsnittlig Avatar, som kommer att visas upp i samband med en ny Sverigeturné signerat klädföretaget.

Turnén drar igång den 30 september på Mall of Scandinavia i Stockholm, därefter kommer sju svenska städer vid 16 olika tillfällen att besökas av Brothers och dess stilexperter.

–  Kroppsideal har fått ökat utrymme i den offentliga debatten. Vi vill uppmärksamma frågan även ur ett manligt perspektiv. Vår förhoppning är att få fler att trivas i sin kropp och känna att blazern, skjortan eller byxorna sitter som de ska. Alla kroppar är unika, och Brothers vill under höstens stilturné utbilda svenska män och hjälpa dem att hitta sin ”Size You”, säger Magnus Hultin, Chefsdesigner på Brothers.

Har du en gammal kostym vars passform inte är som du önskar, kan du ta med den till eventet och få den anpassad helt gratis av en skräddare. Tio män på varje stopp kommer att erbjudas detta, så häng på låset ifall du vill få din kostym fixad.

Foto: Pressbilder

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!