instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

10 accessoarer och plagg värda att investera i

Av: Metro Mode

Som konsumenter blir vi allt mer medvetna om vikten av att investera i kläder och prylar som håller länge, för både vår egen och planetens skull. Vi listar tio plagg och accessoarer som du med gott samvete kan lägga en extra slant på!

Foto: instagram @hoskelsa

Du som shoppar smart vet att tidlösa och användbara prylar har en sak gemensamt: de är köp som vi aldrig ångrar. Därför har vi sammanställt en lista över tio plagg och accessoarer som vi gärna investerar i denna säsong – de kommer trots allt aldrig gå ur tiden! Spana in våra val här nedan.

1. Boots

Ett par snygga boots passar till nästan vilken outfit som helst, plus att dem värmer benen lite extra. Det finns många olika modeller att välja mellan, från knähöga ridstövlar till korta chelseaboots.

2. Solglasögon

Ett par solglasögon som passar både din stil och ansiktsform kommer du alltid ha användning för – särskilt om du väljer en klassisk modell!

3. En stor väska

Den stora väskan passar till oändligt många tillfällen, som exempelvis till kontoret, gymmet eller shoppingrundan. En väska i högre kvalitet kommer hålla sig i fint skick länge så att du kan använda den om och om igen.

4. Örhängen

Med ett par snygga örhängen kan du lyfta en outfit på bara några sekunder! Investera i ett par örhängen som du aldrig kommer tröttna på, och som du kan använda till både vardags och fest.

5. Svarta klackar

De svarta klackarna passar till vilken look som helst – det kommer alltid att finnas tillfällen då du sträcker dig efter dem i garderoben. Här finns det hundratals stilar, höjder och modeller att välja mellan.

6. Halsduk

Satsa på en halsduk som håller dig både varm och snygg i vinter! Detta plagg återkommer säsong efter säsong, så varför inte investera i en modell av lite högre kvalitet?

7. Svarta byxor

Ett par svarta byxor är lika lätta att styla till vardags som till fest. Här kan du välja mellan flera olika modeller och material som kommer bli riktiga långkörare i din garderob!

8. Dunjacka

Precis som med halsduken är dunjackan ett plagg som kommer tillbaka varje höst och vinter. Här kan du välja mellan hundratals olika färger, modeller och längder.

9. Kvällsväska

En snygg väska kan piffa upp vilken outfit som helst. Satsa på en klassisk och tidlös modell som alltid känns helrätt!

10. Snygg resväska (handbagage)

Genom att investera i en resväska blir dina resor både smidigare och mer stilfulla! Med våra val slipper du oroa dig för att väskan ska gå sönder, samtidigt som du kommer vara hetast på flygplatsen.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår