instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

12 ekologiska skönhetsprodukter till sommarens badrumsskåp

METRO MODE +
Av: Metro Mode

Inför sommaren finns det några produkter i badrumsskåpet vi vill addera. Att produkterna är organiska känns viktigt både för huden och för miljön. På Weecos kan du shoppa produkter där alla har en hållbarhetsstämpel.

Foto: Unsplash, Weecos

Att använda organiska och naturliga produkter är idag både trendigt och viktigt. Se till att använda produkter som värnar om miljön och som dessutom är skonsamma för din kropp och hud. Weecos är en hållbar marknadsplats där du kan köpa ekologiska, organiska, veganska och handgjorda skönhetsprodukter. Alla deras produkter har en hållbarhetsmärkning som visar den etiska vinkeln på vad de säljer. Du kan även filtrera deras produkter utefter vilka värderingar som känns viktiga för dig.

Weecos grundades 2012 av Anna Kurkela och Hanna Lusila när de upptäckte att det inte fanns en marknadsplats som samlade ekologiska och etiska skönhetsprodukter, kläder och inredning. Idag är efterfrågan större än någonsin när det kommer till att shoppa hållbart och värna om miljön. Nedan listar vi 12 produkter från deras skönhetshyllor som alla har en hållbarhetsmärkning.

Spana in fler organiska produkter från Weecos här!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår